Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok egy himsoviniszta ferfit megtorni?
Egyszeruen felabrazolom a helyzetet.
Van egy pasi, (21) aki rengeteg mindenen ment keresztul, halalkozeli elmenyek, szulok nem teljes szeretete(lagalabbis az apai reszrol), nokben valo csalodas, raadasul ptsd-je van.
Ezektol eltekintve en nagyon beleszerettem, es 3 honapja vagyunk egymasnak.
Lényeg a lényeg, hogy megkéne törnöm. De nem akarom bantani, hiszen en vagyok az elso olyan no az eletebe aki igazan szereti, de ezt nagyon nehezen hagyja.
Hogyan tudnam megtorni? A nok fele, az erzelmek fele, felém.
ha van meg kerdes vagy nem egyertelmu mesélek még.
Koszi elore is.
Egyszerű: sehogy.
Bonyolultabb válasz: tényleg ez volt a legjobb? Hány évig akarsz kínlódni vele, hátha egyszer kevésbé lesz xar mellette?
A pszichológus válasza: te nem őt szereted. Akit szeretsz, azt úgy szeretsz, ahogy van, mindennel együtt, és nem akarod megváltoztatni. Neked egyszerűen csak bejön a külseje, és be vagy rá izgulva, ezért most erővel akarsz hozzá egy olyan belsőt kreálni, amit szeretni tudsz. Nem fog menni.
Vegyél egy raklap papírzsepit, szükséged lesz rá! 😭😭😭🤧
Miért akarod "megtörni"?
Ha annyira beleszerettél, akkor miért nem tudod őt elfogadni olyannak, amilyen?
Hogy vagytok együtt, ha "nehezen hagyja magát szeretni"?!
Miért gondolod, hogy ő is hasonlóképpen erez irántad, mint ta ő iránta?
nem, ő valóban az. Nem csak kitalálom, mert nem tetszik, hogy nem a csillagokat hozza le az égről. Nehéz mert, valóban az első válaszolónak és a másodiknak igaza van. De abban nem feltétlen, hogy csak abba szerettem bele, hogy milyen jol nez ki stb. Úgy szeretem amilyen.
A legjobb baratjaval en is nagyon joba vagyok, es o tanacsolja azt, hogy torjem meg, de azt nem tudom, hogy hogyan. Nem bántani akarom, nem megváltoztatni az izlesem szerint, hanem egyszeruen, csak megtorni, feloldani benne azt amit kell na
butaság, hogy nem onmaga miatt szeretem, nem megvaltoztatni akarom, mert imadomszeretem, dr a legjobb baratja tanacsara ,,,,kell""" megtornom. De ezt nem ugy kell erteni, hogy megvaltoztatni akarom
Egyszeruen, csak nemtudom, nyissam meg fele en is a lelkemet, szeressem nagyon? Vagy azzal tudom megtorni, hogy elerhetetlen vagyok? Vagy egyaltalan, hogy kell igy megtorni ferfit?
Amiről te beszélsz az nem hímsovinizmus.
Türelemmel, nem három hónap alatt fogja elhinni, hogy van más is, mint amit 20 éve a világtól kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!