Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon el vagyok késve azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon el vagyok késve azzal hogy most 26 évesen lett először kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Eddig csak csalódások értek, ami nagyon rossz volt.

De bánom nagyon hogy korábban nem volt viszonzott szerelemben részem, meg tini kapcsolatom sem volt.

Annyi jó dolog történhetett volna velem korábban is.

De persze örülök hogy most lett barátnőm, csak fura érzés hogy majdnem 30 évesen lett először más fiúk meg már 15 évesen kapcsolatban vannak.

2022. júl. 29. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Nekem meg voltak már kapcsolataim, most 26 évesen mégis szingli vagyok. Akkor most szerinted előrébb vagyok nálad? Annyiból jó, hogy már tudom, milyen párt keresek és mik az igényeim, de pont ezért sokkal nehezebb is a pártalálás.
2022. júl. 29. 11:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg hogy lett.
2022. júl. 29. 11:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, addig is míg ilyesmin agyalsz, inkább a párodra koncentrálj! Hajrá!
2022. júl. 29. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Elkésve nem, csak nehogy viszkedjen a fütyi másra is, most, hogy már egyszer sikerült.
2022. júl. 29. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Annak örülj ami van. Én 19 éves koromig lányra rá se néztem. Mindenki tukmált rám minden csajt. Aztán lett kettő akik megcsaltak. Aztán jött a mostani parom. Dél meg a szerelmet. A múlton ne rágodj. Semmitől sem maradtál le. Később rá jösz majd.
2022. júl. 29. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem
2022. júl. 29. 13:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A 25 éves beírja napi szinten , hogy nem volt még csaja.

A 26 éves beírja napi szinten, hogy most lett először neki

Nem lepne meg , ha a két szemely ugyanaz lenne🙄

2022. júl. 29. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már egy tucatszor kiírták. Még mindig nem vagytok elkésve. Kezd unalmas lenni..
2022. júl. 29. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!