Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
Tudom tudom, hogy ezt csak én tudhatom de érdekelne más véleménye is. Van egy fiú aki már 1 éve tetszik. Egy táborban kezdődött és ott még csak úgy voltam vele hogy jól néz ki. Viszonylag sokat beszélgettünk és szimpatikus is lett. Aztán amikor vége lett a táborban elkezdett hiányozni és vártam hogy újra lássam. Elkdezdodott a suli és így minden nap láttam valahol. Nemtudom megmagyarazni hogy miért tetszik ennyire mert pl van a suliban egy fiú aki jobban is néz ki és jobban az esetem is de egyáltalán nem érdekel csak az a másik fiú. Állandóan de tényleg mindig rá gondolok és most mivel nyár van nem láttam 2 hónapja mégis ugyanúgy rá gondolok minden nap. Lehetek szerelmes egy olyan fiúba akivel már 1 éve nem beszélünk csak látom.2022. júl. 28. 12:40
1/2 anonim válasza:
Tini kategória.
Szerintem nem vagy az.
2/2 anonim válasza:
#1-essel egyet kell értenem. Ezbtini kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!