Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ket het ismerkedes utan eltunt es azt mondta nem akar beszelni, nem kell neki no most. Nem erdeklem?
2 hete beszelunk, mar masnap talalkozni akar de nem tudtam. Aztan most 5 napja volt megbeszelve egy randi, o ott vart mar a varosban de en nem tudtam elmenni, aztan még valtottunk par szot nem ereztem hogy megharagudott volna. Azota nem beszeltunk. Aztan ma irtam neki, azt mondta hagyjam beken, nem vagyok normalis, en nem fogom ot hulyenek nezni es hogy ne irjak neki mert nem kivancsi ram. Kerdeztem mi valtozott hiszen 5 napja talalkozni akart, azt irta semmi de nem akar velem beszelni nem kell neki no most es elkoszont
Nem ertem mi ez az egesz
Az a baja hogy nem tudtam talalkozni es ennyire megbantodott volna? Vagy valami mas no van a dologban?
Elvesztette az erdeklodeset irantam, vagy haragszik?
Nem fog mar keresni engem akkor se ha lenyugszik?
Cset helyett már a kapcsolat elején szeretett volna találkozni, amit korainak éreztél. 5 nappal ezelőtt viszont már volt egy randi, amit közösen megbeszéltetek, mégse mentél el. A randit az utolsó utáni pillanatban mondtad le, amikor már elutazott miattad egy másik városba a találkához.
Ne haragudj, de számomra teljesen egyértelmű miért írta, hogy hulyited, nem akar már tőled semmit, ha engem így felültetnének én is hagynám. Akkor lenne folytatás ha bocsánatot kér és másnap ő jönne el az én városomba a találkához, lássam végre rajta komolyan gondolja az ismerkedést és nem csak cset haver vagyok.
Még egyetlenegyszer se találkoztatok, és már komoly érzelmeid vannak? Már ne haragudj, de ilyen éretlen kistiniknél szokott előfordulni, akik kitalálnak valami álomképet valakiről, rávetítik, aztán arról álmodoznak. Felnőtt ember létedre nem fogod fel, hogy még egyáltalán nem is ismered ezt a férfit, csak lelki vetítővászonnak használod?
Mindettől függetlenül bármilyen kezdődő kapcsolatra jellemző az, hogy nagyon törékeny. Akár egyetlen elhibázott mondattal visszavonhatatlanul ki lehet irtani a másik ember érdeklődését, nemhogy egy olyanal, hogy nem mész el az első randira. Egyszerűen így működik a lélek. Különösen azoknál, akiknek voltak már keserű tapasztalatai valaki mással, s valamivel akaratlanul is felidézed. Akit cserbenhagytak már egyszer, abban az első randi lemondása simán fájdalmas emlékeket idézhet fel, s valószínűleg ezeket az emlékeket nem akarja újból átélni veled is. Döntése egyfajta önvédelem. Semmit nem tehetsz már, elszúrtad és kész. Felejtsd el.
Ha tényleg kedveled, akkor közeledj hozzá.
De ha csak kell valaki, akkor ne erőltesd!
Gondolom még a hangját sem ismered, de te-ti "beszéltek", így felépítettél egy rózsaszínű marhát fejedben a sorokból, aki valóságban normálisabb volt és ezt nem érted:DDD
Dedósok, irkálnak beszélgetés helyett, amit szóban kell-ene tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!