Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nekem csak 24 évesen lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem csak 24 évesen lett először barátnőm. Sok jó élményem lehetett volna ha korábban is lett volna sikerem?

Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 19:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#10 igaz, de azt felérhettem volna magamtól is ésszel.
2022. júl. 23. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:
#11: az átlag a saját kárán tanul.
2022. júl. 23. 22:03
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
Most kérdező te is tudod, hogy igen. Férfi vagy, tizenévesen a legmagasabb a tesztoszteronszinted. Még kutatások is alátámasztják, hogy tizenévesen a fiúk kb percenként gondolnak a szexre. Tizenévesen még jellemfejlődésben vagy, és ezzel alapoztad volna meg a későbbi szexuális önbizalmadat. Tizenévesen simán lenyomtál volna egy este alatt négy menetet is. Két menet között szinte nem is lett volna várakozás. Tizenévesen még összejöhettél volna egy szűz lánnyal, akivel tényleg mindenben az elsők vagytok egymásnak, együtt fedezhettétek volna fel a szex örömeit görcsösség nélkül. Most ne beszéljünk már félre, te is pontosan tudod, hogy dugtál volna agyba-főbe, ha lett volna rá lehetőséged.
2022. júl. 24. 08:30
 14/19 anonim ***** válasza:

Szóval aki azt mondja, hogy semmiből, az sosem volt huszonéves szűz fiú. Mert ez hazugság.

De igen, qrvára kimaradtál. És te is érzed ezt, különben nem agyalnál rajta. Kaphatsz te ezer hazug kommentet is, de a lelked mélyén pontosan tudod, hogy kimaradt az egyik nélkülözhetetlen mérföldkő az életedből és ezt már sohasem kapod vissza.

2022. júl. 24. 08:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha nem vagyok hulla fáradt megy a 4 menet simán... Azért ne húzzuk már le magunkat, van aki 50 évesen is hozza ezt a szintet amit leírtál

2022. júl. 24. 08:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Persze, mert neked megvoltak a fiatalkori szexuális élményeid, amik egyrészt szexuálpszichológialag is brutális löketet adtak neked, másrészt a szervezeted is megkapta azokat a jó dolgokat, amik kellenek a magasabb tesztoszteronszinthez stb.

Szóval legyél szíves, ne okoskodj olyan problémáról, amiről fogalmad sincs.

2022. júl. 24. 08:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát de baszki most 20on egypár évesen még bármit pótolhatsz... Biológiailag semmit nem jelent az a pár év. Úgy beszéltek mintha 60 évesek lennétek...

"Persze, mert neked megvoltak a fiatalkori szexuális élményeid, amik egyrészt szexuálpszichológialag is brutális löketet adtak neked, másrészt a szervezeted is megkapta azokat a jó dolgokat, amik kellenek a magasabb tesztoszteronszinthez stb."

Bosszúságot,nyomorúságot és sok sok idegevést kaptam pszichológiailag ,semmi mást 21 éves koromig. Szexuálisan is egy rakás fos volt minden...

2022. júl. 24. 09:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem, nem pótolhatsz bármit. Ez egy bullshit. Had tudjam már jobban, hogy mivel is jár ez az átok. Tudod, ÉN érintett voltam ebben. Ne akard már nekem megmagyarázni, hogy ez mit jelentett.

És a kérdező is pontosan tudja, hogy ez mit jelent.

Na de mindegy, válaszoltam az eredeti kérdésre. Ha a kérdező kommentel, arra még reagálok. De a további bullshiteket figyelmen kívül hagyom.

2022. júl. 24. 10:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne agyalj ezen hogy mi lett volna ha.. Vissza tudsz menni a múltba hogy esetleg tanàcsot adj a fiatalabb énednek? Nem. Koncentràlj a jelenre, éld meg a pillanatot, okozzatok örömet egymàsnak a csajoddal.Örülj hogy van egy normális kapcsolatod sajnos manapság keveseknek adatik ez meg. 1-2 csalódàsból maradtàl csak ki amit a többiek "tapasztalatnak" hìvnak de mire is jó az ? Ez hiànyzik? Én pont hogy annak örültem volna ha nem kell ezeket megélnem .
2022. júl. 26. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!