Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem beszélgetni egy fiúval és találkozni fogunk, azonban a szüleimnek nem tetszik külsőre a fiú, nekem kell tetszenie, de nem értik meg,hogy nekem kell tetszenie, nem nekik. Egyszerűen nem értik meg és hajtják,hogy hogy néz ki Szerintetek?
És nyilván nem akarok velük sem összeveszni, de miért nem örülnek,hogy egy normális (eddig normális) fiúval beszélgetek?
22/L
Mi bajuk lehet a külsejével?
Esetleg leírnád nekünk?
Miket mondanak rá pontosan?
Nálam már volt olyan, hogy a csaj szülei beszélték le rólam!
Sajnos nem lehet mit tenni, de küszködni a választottunk szülőjével se megoldás!
Az akkori barátnőm egy életre megjegyezte, hogy szétszedtek minket, egy ismerősünktől hallottam, hogy azt mondta az anyjának "te inkább fogd be a szádat, soha többé nem szólsz bele még egy kapcsolatomba!", vagy valami nagyon hasonlót, ha jól idézték annó!
Azóta sokat találkoztam a fiúval, mindig programozunk, egyszer nem mondta,hogy menjek át hozzá azért na...
Anyáéknak most az nem tetszik,hogy velem egyidős... tök jól elbeszélgetünk, megértjük egymást, de azt mondják,hogy ovis...mondom ha nálam fiatalabb lenne,az az ovis, nem ez..
Szakadj le anyuekrol mert egyelőre így te vagy ovis
Férjem 3 évvel fiatalabb nálam nekem nem ovis... szép is lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!