Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tehette ?

Figyelt kérdés

A volt párommal 2 hónapja szakítottunk, azért mert túl lépett egy határt egy sráccal. Miutan mi szakítottunk rögtön összejött vele.

Na most azóta eltelt 2 hónap és kb 3 hét után elkezdett keresni hívott írt stb. De párszor lebukott hogy velem beszél a srác megmondta neki hogy nem beszéljen velem ő pedig megigérte továbbra is keresett sőt a háta mögött találkoztunk is. Most sokadjára lebukott és szakított vele a srác mert kiderült nálam aludt.

Azt nem értem hogy a lány nem akar visszajönni hozzám és azt mondta az elején hogy ő most nagyon szereti meg szerelmes az új srácba de ha igaz lenne sose keres meg. De miért kockáztatta a kapcsolatát ha nem akart visszajönni??

2022. júl. 13. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Hanyagold a volt párodat, egy kavarós kis ribi. F@szról f@szra száll aki épp kéznél van
2022. júl. 13. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Nem mondom hogy gyakori, de nem is ritka az ilyen. Szakítás után egy darabig összejárni szexelni. Valaki része volt a minden napjaidnak nehéz egyik napról a másikra ezt elvágni. Ezért nem jó rögtön az első szimpatikus féllel összejönni.
2022. júl. 13. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sűrűbben változnak az exed érzései mint a politikusok álláspontja egy kérdésben. Össze-vissza csapkod, bizonytalan, instabil érzelmileg, elég nagy katyvasz van a fejében. Ne rugózz túl sokat a dolgon. Ha össze is jöttök újra ugyanúgy megszívod, idő kérdése és le fog megint valaki mással lécelni utána meg visszamegy hozzád a sebeit nyalogatni amíg megint meg nem pattan.
2022. júl. 13. 22:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom. Csak az elején az arcomba lett vágva hogy ilyen jól még soha nem érezte magát ő mennyit változott. De a vége ugyanaz volt hogy nost az új srác háta mögött beszélgettünk és annak ellenére hogy már 1x majdnem szakítottak ugyanúgy megtette pedig tudta hogy lebukhat le is bukott utána is csak most már szakítottak is mèg is vissza könyörögte magát csak azt nem értettem hogy azt mondta a vége felé velem már nem jó ha ő szerelmes és velem nem volt jó soha meg nem keres és nem jönne hozzám 2 hónap múlva hogy nem tudta lezárni le se kéne ha boldog.. és nem értem ha nem akar semmit miért kockáztatja ez miatt a kapcsolatát..
2022. júl. 13. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

#4 ha nem vagy pszichológus akkor ne akard megfejteni, mert nem fog menni. Akad némi pszichológiai érzékem de a hasonló esetekben nekem sem menne csak személyesen több óra kommunikáció után kibányászni milyen a személyiségprofilja, mi van a tudatalattijában.

A lényeget vedd le a storyból: feleslegesen pazarlod rá az energiáidat, az érzéseidet. Újra meg újra ugyanabba a folyóba fogsz vele lépni. Ez a történet az amibe ha belemész csak szívni fogsz folyamatosan. Engedd el!!!

2022. júl. 13. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan!Senkiben nincs tartás és büszkeség?Úgy letiltanám mint a huzat!Ne ugrálj úgy ahogy ő fütyül!Konkrétan élvezi,hogy ő fa..rol fa...ra jár!Kihasznál mindenkit!
2022. júl. 14. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!