Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, olyan volt, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, olyan volt, hogy egy tervet eszeltél ki, hogy hogyan jöjjél össze egy lánnyal, hogyan hódítsd magadba? Nulláról, azaz részéről közömbösségtől indultál és a végén sikerrel jártál?

Figyelt kérdés
Elmesélnéd, hogy hogyan sikerült, mik voltak a lépések, meddig tartott míg sikerült?

2022. júl. 11. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
8%

Fél perc se volt,,, figyeld: ki nyitottam a pénzes tárcámat és kész.

Good luck

2022. júl. 11. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom így hódított meg engem. Már régebbről ismertük egymást, sokáig nem is beszélgettünk, amikor rámírt, majdnem megkérdeztem mi a csudát akar.
2022. júl. 11. 11:55
 3/5 A kérdező kommentje:
2-es és miket csinált hogy 0-10-ig jutottál érzelmileg?
2022. júl. 11. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Amikor rámírt, beszélgettünk, és kezdett érdekelni, mert nagyon hasonló volt már akkor a gondolkodásmódunk. Csak olyan ismerkedős írogatás volt. Még egyszer-kétszer beszélgettünk, aztán hívott, hogy találkozzunk. Még az első randin sem gondoltam komolyabbra, nem is történt semmi. Csak nagyon jókat nevettünk, és rengeteget beszélgettünk. Úgy éreztem akkor, hogy soha életemben nem beszélgettem ennyit senkivel.

Szóval egyszerűen csak nagyon jól éreztem magam vele. Észre sem vettük, hogy eltelt az idő amikor találkoztunk.

Voltak romantikus megnyilvánulásai. Pl. megszervezte előre a randiprogramokat. Vacsora, borozgatás, csillagnézegetés, hajókázás.

2022. júl. 11. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen! De csak hasonló. Tervet szőttem én is, hogy így, meg úgy lesz. Aztán mikor léptem, kiderült, hogy már 2 hónapja dugja az egyik barátom titokban😃. Nem vállalták fel a kapcsolatukat, mert a srácnak volt barátnője, így csak titkos dugások voltak, de én akkr se kellettem neki, mert abba srácba volt szerelmes. Még a másodhegedűs szerepet is vállalta a csaj.
2022. júl. 11. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!