Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Magány. érzelmi közömbösség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magány. érzelmi közömbösség?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Hol is kezdjem...Régen ha láttam egy szép lányt akkor a szépséget egyből a kedvességgel és egyéb jó tulajdonságokkal társítottam. Az elmúlt években azonban megtanultam, hogy minél szebb egy lány általában annál nagyobb paraszt.(akinek nem inge..) Talán a túl sok rossz tapasztalat, talán az én hülye felfogásom vezetett a mostani szemléletemhez. Mára olyan szinten kiábrándultam a nőkből, hogy nemhogy családot de barátnőt sem szeretnék.(nem nem lettem meleg..) A sok kudarc miatt kialakult nálam egy önkontroll tehát szex nélkül teljesen jól megvagyok, nem érzek rá késztetést.(mondjuk sose volt benne részem) Arra lennék kíváncsi Ti mit gondoltok erről. 21 éves srác vagyok.

2015. okt. 21. 04:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt,hogy nem találkoztál még normális nővel,és az igényeidet alakítsd úgy,hogy ne csak a fullos nőknél próbálkozz,akkor talán nem hajtanak majd el bunkón legközelebb.

Vagy állj be papnak,az még egy életképes alternatíva.

2015. okt. 21. 06:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A másik meg,soha nem dugtál még meg egy nőt...miből gondolod,hogy nincs is arra szükséged?

Szerintem felkéne nőnöd kicsit fejben,akkor lehet máshogy fogod látni a dolgokat.

2015. okt. 21. 06:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem csak fullos nőknél próbálkoztam. Onnan tudom hogy régen éreztem egyfajta késztetést, hogy de jó lenne ha... de mára ez teljesen elmúlt. Igazából tök üresnek látom üresnek látom az összes nőt. A papi hivatás nem vonz :)
2015. okt. 21. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:

"Igazából tök üresnek látom üresnek látom az összes nőt." - És innen hol marad a "tisztelet a kivételnek"?

21 éves vagy, túl fiatal, hogy feladd, de az nem baj éppenséggel, hogy nem görcsölsz rá, hogy mindegy, csak nő legyen. De azért ennyire ne általánosíts. A korodbeli lányok is még csak éppenhogy kiléptek a nagykorúságba, és zömében még tanulnak, szülőkkel élnek, szórakoznak.

2015. okt. 21. 12:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Az összes nőt aki a környezetemben él, nem akartam általánosìtani. :)
2015. okt. 21. 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezért élek én külföldön:)
2015. okt. 21. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!