Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki megerősödés hogyan?
Figyelt kérdés
Egy ember aki 4-5 éves korától szenvedett,egészen felsős iskolás koráig, akit megannyiszor elhúrcoltak, embertelen szigorban részesítették, akinek az édes anyját bántalmazták számtalanszor a szeme láttára, aki számtalanszor volt kénytelen bíróságon megjelenni, egy ember akit pchiológushoz küldtek alig pár évesen, egy ember aki többszörösen összetört lelkileg akinek a szíve szilánkokra tört egy lány miatt aki élete első komoly barátnője volt 19 évesen, egy ember akinek már nincs ön bizalma, akinek nincs magabiztossága, aki a munkahelyére szenvedni jár, szóval egy 22 éves de már meggyötört,össze tört fiatal ember akire újra rátalált s szerelem, de nem lehet szerelmével csak időnként,hogy lehet lelkileg újra stabil? Hogy lehet újra életképes? Hogy érheti el hogy ne szenvedjen amikor ideiglenesen el kell mennie szerelmétől? Segítsetek kérlek!
Jordan Peterson ;" Még ha minden okod megvan rosszul érezni magadat-megéri?"
2022. júl. 10. 09:22
2/12 anonim válasza:
Járj továbbra is pszichologushoz, mert szükség van rá, ezt nem bunkosagbol mondom. Innen egyedül nehéz felállni, majdhogynem lehetetlen és sajnos a kezdődő kapcsolatod is rámehet.
2022. júl. 10. 09:37
3/12 anonim válasza:
Menni fog bìzz a világ pozitív erejében ami vezet téged.
2022. júl. 10. 09:40
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok!
2022. júl. 10. 09:47
5/12 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a Bevezetés a Buddhista filozófiába című 'előadást'/könyvet. Illetve Cser Zoltán, Laár András és hasonló buddhista emberek előadásait (youtube-on megtekinthetőek).
Annyiszor írtad, hogy 'szevedés', hogy nekem úgy tűnik, hogy pont ez az, amit keresel, mert a négy nemes igazságban pont a szenvedés szót használják, és azt mondják ki, hogy a szenvedésnek van vége. Sőt, el is lehet kerülni. Nem kell biddhistának lenni, hogy boldog legyél végül, de egy kis szemléletváltás már nagy megkönnyebbülést és sok szenvedés végét jelentheti.
2022. júl. 10. 10:08
6/12 anonim válasza:
Minek irogatsz ide ilyen siralmas szarokat! A kedvem is elmegy az emberekről mégjobban!
2022. júl. 10. 10:48
7/12 anonim válasza:
Mennyi időre kell a szerelmedtől elválnod?
Valóban komoly, régi a kapcsolat?
Jól ismeritek már egymást?
Elháríthatatlan az ideiglenes elválás?
2022. júl. 10. 11:29
8/12 anonim válasza:
Te szimplán nem vagy normális! Egy 5 évesnek több esze van!
De sajnáltatsd csak magad! Meg várd hogy a sok álszent barom írja a marhaságait, ahelyett hogy valaki végre helyrebillentené a beteg agyadat! Azt meg sem hallottad gondolom eddigi életedben!
Minek írtad le ezt a maszlagot? Ennek se füle se farka! Egy konkrét példár nem írtál! És képzeld másoknak is vannak bajai, csak nem ilyen kicsinyes szarok amivel te jöttél. Fele kb. kitaláció...
2022. júl. 10. 19:32
9/12 anonim válasza:
Jó nagy bunkó vagy utolsó. Neked sem artana egy alapos pszichológiai feltérképezés, ennyi empátiával valószínűleg pszichopata vagy…
2022. júl. 10. 19:56
10/12 A kérdező kommentje:
Hihetetlen mennyi szívtelen ember van mennyi önző utálatos bunkó ember, igaz 8 as? De tudjátok én tudom miért ilyenek az emberek, ezt úgy hívják irigység, irigy vagy 8 as mert én mertem segítséget kérni itt is és máshol is, irigy vagy mert be ismerem hogy baj van és segítségre szorulok. Ez az ami van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!