Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Évforduló ,hónapfordulóra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évforduló ,hónapfordulóra milyen ajándékot adnátok a párotoknak?

Figyelt kérdés

En amugy sokszor kaptam tole virágot .

Szuletesnapomra félszives nyakláncot.

Nem tudom.. neki valahogy nem tudnék mit meglepinek venni .. parfümje rengeteg van .. azt hanyagolom ..

Audi kocsija van .. 30éves.

Ötleteket gyujtok 🤔

2022. júl. 8. 16:20
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Bmw?
2022. júl. 8. 16:30
 2/10 anonim válasza:
100%
Élményt.Gokartozast,falmaszast, szabaduloszoba, A fűrész filmmaraton otthon ketteseben,éjszakai túra,stb.Szerintem hagyd a sablonos ajándékot amit utána nem is használ.Legyen egy program amit közösen adatok magatoknak.Hatarozzatok el hogy minden honapfordulon valamit csináltok ( leginkább olyat amit n.szoktatok,esetleg extrém ),arról egy fotó majd egy év után egy fotómontázs. Most képzeld el hogy havonta adsz neki valami bigyót...év végére lesz egy halom kacatja,5év után meg már kis sem latszol és valljuk be egy sokadik bögre,parfüm már nem cuki,inkább nyűg.
2022. júl. 8. 16:31
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
A 30 éves kocsit lehet, hogy érdemes lenne lecserélni. Balesetveszélyes.
2022. júl. 8. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Hogy jön ide a kocsi? Azt akartál venni vagy mi?🤣
2022. júl. 8. 16:43
 5/10 anonim ***** válasza:
47%

Ha egyben van nem az. sőt...

2022. júl. 8. 16:46
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

Mi kapcsolatot értékelunk csak

Hogy fél ev mulva ott atrtunk mar pl hogy velem tervez házasságot is majdan (exemtol fél évesre speciel azt "kaptam", hogy kiderult hogy a hatam mögött online tarskeresőzik. Ég es fold a mostani barátomhoz képest)

1 évesen ujabb "értékelések" mennek.

Mélyebb beszélgetesek, jövőtervek célok igazítása, ilyenek csak.

2022. júl. 8. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
*Ott tartunk már
2022. júl. 8. 16:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

hónapforduló? hagyjuk már.

Évesre egy közösen eltöltött napot.

2022. júl. 8. 17:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktunk ajándékot venni ilyen alkalmakra, inkább közös programot szervezünk. Az évforduló nem róla szól meg rólam, hanem egymásról és arról, hogy együtt vagyunk.
2022. júl. 8. 18:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hónapfordulót nem szoktunk ünnepelni, de ha pont úgy jön ki, hogy aznap/előző nap ráérek, otthon vagyok, ő meg nem, akkor szoktam neki sütit sütni. Évfordulót, illetve félévfordulót ünneplünk közös programmal.
2022. júl. 8. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!