Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon rosszul érzem magam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszul érzem magam. Mit tegyek, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

5 hónapja vagyok együtt a mostani párommal. Mikor még csak ismerkedtünk elmondott nekem valamit amire azt mondta, hogy csak azzal beszél erről aki közel áll hozzá és megbízik benne. Ez gondolom azt jelenti, hogy nem publikus. Mai napig oda vagyok érte, de az első 1-2 hónapban nagyon durván rajongtam érte és csak róla tudtam beszélni. Aztán két barátnőmmel is feljött egy olyan téma ami ehhez a ,,titokhoz” köthető és elmondtam nekik. Először igazából végig sem gondoltam, hogy ez azt jelentené, hogy erről ne beszéljek, csak idővel, de akkor már késő volt sajna. Meg nem olyan dolog ami rá nézve kellemetlen, ha más tud róla.

Megbízhatatlannak érzem magam, de nem akarok az lenni, pláne az ő bizalmát nem akarom eljátszani.

Hogyan bocsássák meg magamnak?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2022. júl. 6. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
31%

Ha eszedbe se jutott, hogy erről nem beszélhetsz, akkor mégsem volt úgy titok, hogy nem továbbadható.

Ennyi alapján pedig a párod nem azért mondta el neked, mert nem adhatod tovább, hanem mert olyan szempontból bízik benned, hogy ha azt a valamit elmondja neked, akkor te ezért nem hagyod el. Pl. mert ciki dolog. Tehát bízik benned, hogy megtudtad, mi van vele, és mondjuk nem röhögöd ki érte.

Ha pl. azt mondja el titokként, hogy embert ölt, akkor tényleg ne add tovább. De ha pl. félne, ha kiderülne, hogy eszi a fikáját, és ezért egy nő ránevet és otthagyja, akkor tudja rólad, hogy elmondhatja, mert megbízik benned, hogy nem hagyod ott egy ciki sztoriért - ami kellemetlen, de azért lehet élni vele. És nyilván továbbadhatod, meg kiderül, de az nem ugyanaz, mert csak szégyenbe esik, bár persze te is olyannak mondod el, aki nem adja tovább.

Remélem, értetted, én igen. :D :D

2022. júl. 6. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanád, hogy miről van szó?
2022. júl. 6. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem rohadtul gáz. Ha én megtudnám, hogy eldumálja a párom a privát dolgaimat, amiről tudja, hogy nekem érzékeny téma, akkor ki is dobnám. Ki nem szarja le, hogy szerinted nem vészes, neki lehet, hogy az.
2022. júl. 6. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Ne bocsáss meg magadnak sehogy , megbízhatatlan vagy. Simán elmeséled, nem is egy, de két barátnődnek is amit a szerelmed bizalmasan elmondott neked?? Még akkor is nagyon csúnya, ha csak egy sima ismerősöd árulod el, de így, hogy a szerelmedet...
2022. júl. 6. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem vezekelned kéne bűneidért gyermekem. Nem tudom vallásos e vagy de talán ideje lenne végre megtérned és akkor nem követnél el ilyen balgaságokat, hisz az úr vezet majd utadon.
2022. júl. 8. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!