Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély, hogy később belém szeret?
Mióta vagytok barátok?
Mióta nem beszéltek?
Miért utasított el?
Bevallottad hogy érzel iránta?
Mitől voltatok fontos egymás számára?
Volt köztetek valami, vagy csak simán barátok voltatok?
Ezek mindenképpen fontos kérdések, hogy érdemben lehessen válaszolni
Esély van, de felesleges áltatnod magad. Próbáld meg még egyszer rövid időn belül és ha akkor is elutasít, akkor meg kell szakítani a barátságot is, hogy túl tudj lendülni rajta.
Fordított szituációban voltam és azután lett jobb, hogy tiltás, törlés. Pedig addig addig barátok voltunk.
7nek
Szoktál még gondolni rá? Rossz hogy már nem vagytok barátok és nem tartjátok a kapcsolatot? Miért utasítottad vissza?
A fordított esetet úgy értem, hogy én vagyok a nő és a férfi barátom utasított vissza.
Igen, szoktam még rágondolni, főleg, mert nem közvetlen kollégák vagyunk, így szinte minden héten látom.
Rossz, hogy nem vagyunk már barátok, mert sok közös élményünk volt baráti társaságban, de tudom, hogy nem tudnék csak barátként tekinteni rá, mert fájna. Így jobb a békesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!