Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van rá esély, hogy később...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély, hogy később belém szeret?

Figyelt kérdés
Beleestem egy lánybarátomba, aki elutasított és, hogy kevésbé fájjon megbeszéltük, hogy tartjuk a távolságot. Elég fontosak voltunk egymás számára, megtörténhet, hogy a hiányom miatt ő is elkezd hasonlóan érezni?
2022. júl. 5. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Erre nagyon minimális az esély, ne éld bele magad, de azért nem is teljesen kizárt, hallottam már hasonló sztorit, ahol végül jól sült el a dolog és később összejöttek.
2022. júl. 5. 13:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem élem bele magam, csinálom a dolgom és nyitott vagyok ismerkedni másokkal, de úgy érzem azért csak ő lenne az igazi.
2022. júl. 5. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. júl. 5. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Àltatod magad , nem tud úgy nézni rád.
2022. júl. 5. 13:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok barátok?

Mióta nem beszéltek?

Miért utasított el?

Bevallottad hogy érzel iránta?

Mitől voltatok fontos egymás számára?

Volt köztetek valami, vagy csak simán barátok voltatok?

Ezek mindenképpen fontos kérdések, hogy érdemben lehessen válaszolni

2022. júl. 5. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Pont hasonlóról írtam ki az előbb szavazásos kérdést, eléggé 50-50 az igen/nem aránya, tehát úgy tűnik talán van nekünk remény, remélem nem ugyan arról a csajról van szó :)
2022. júl. 5. 15:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Esély van, de felesleges áltatnod magad. Próbáld meg még egyszer rövid időn belül és ha akkor is elutasít, akkor meg kell szakítani a barátságot is, hogy túl tudj lendülni rajta.

Fordított szituációban voltam és azután lett jobb, hogy tiltás, törlés. Pedig addig addig barátok voltunk.

2022. júl. 5. 17:42
 8/9 anonim ***** válasza:

7nek

Szoktál még gondolni rá? Rossz hogy már nem vagytok barátok és nem tartjátok a kapcsolatot? Miért utasítottad vissza?

2022. júl. 5. 18:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A fordított esetet úgy értem, hogy én vagyok a nő és a férfi barátom utasított vissza.

Igen, szoktam még rágondolni, főleg, mert nem közvetlen kollégák vagyunk, így szinte minden héten látom.

Rossz, hogy nem vagyunk már barátok, mert sok közös élményünk volt baráti társaságban, de tudom, hogy nem tudnék csak barátként tekinteni rá, mert fájna. Így jobb a békesség.

2022. júl. 5. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!