Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez a felfogás probléma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a felfogás probléma?

Figyelt kérdés

Mikor ismerkedem egy férfival aki ismeri a családtagjaimat (látásból, beszélőviszony stb) de bunkó velük pl nem köszön nekik, ami szerintem tök alap, vagy nekem csúnyákat mond róluk esetleg, akkor nem vágyom arra, hogy folytassuk az ismerkedést.

Alapvetően is családcentrikus személyiség vagyok és megeshet, hogy a randipartneremnek nem szimpatikus pl az egyik testvérem de attól szerintem lehet kulturáltnak is lenni.

Szerintetek ez baj ha így fogom fel ezeket a dolgokat?

2022. júl. 4. 14:44
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
19 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor latszik az ember valodi enje, amikor masoknak nem adja meg a tiszteletet. Veled is igy banna, amikor razosabb idoszak van az eletetekben. AZ okos no azt nezi, hogy a ferfi hogyan viselkedik masokkal, akiknek nem akar megfelelni es egybol latszik, hogy milyen lesz, amikor majd levedli a felvett szemelyiseget, amivel pinat probal szerezni maganak.
2022. júl. 4. 15:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen én is hasonlóképp gondolom, hogyha nem is szimpatikus valaki akkor is lehet szerintem kulturáltnak lenni. Nekem sem volt szimpatikus az exem apukája mégis tudtam neki köszönni pl.

Nem kell olyan hű de jó viszonyba lenni de szerintem ilyen alapvető dolgokat nem nehéz megtenni.

2022. júl. 4. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ma már a köszönést is ki kell érdemelni.Mert ugye egy Jakab P-nek még a kaszás sem köszönne csak suhintana érdeme szerint;)

Amúgy, helyedben az első ilyen produkciónál elzavartam volna az ukrán határra, hogy ott legyen "hős" bár nem tudjuk családod, mennyire érdemli meg a köszönést...

2022. júl. 4. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!