Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 28 éves férfiként nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves férfiként nem tudok elszakadni tőle, pedig tudom, hogy nincs jövőnk?

Figyelt kérdés
23 évesen ismertem meg egy lányt az egyetemen, lassan egymásba szerettünk, de 2 év után szakítottam vele, mert úgy gondoltam, éreztem, hogy nekem több kell. Azóta voltunk külön, majd újra együtt, volt hogy nem beszéltünk egymással, de mindig felkeresett, és olyankor újra úgy éreztem, csak őt tudnám szeretni. Közben bejött a képbe egy másik nő is, minden jó volt köztünk, de megint felkeresett az exem, és elhagytam érte a másik nőt (nem szakítottam meg vele a kapcsolatot). Szerintetek miért nem tudok elszakadni az extől? Tudom, hogy semmi jövőnk, nem egyeznek az életcéljaink, messze is lakik, de ha megszakítjuk a kapcsolatot, mindig hiányzik. Ha meg velem van, mindig több kell. A másik nőtől sem tudok elszakadni, de hozzá másféle érzések kötnek. Van erre valami recept, vagy majd korral elmúlik?

2022. júl. 3. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Azért mert egy éreten csicskagyerek vagy. Nem gáz, a legtöbb ember ilyen. Soha nem tudja mit akar, és ezért képes egy csomó ember érzéseivel játszadozni.
2022. júl. 3. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Egészségtelen kötődés semmi köze a szerelemhez. Menj pazichológushoz vagy olvass szakkönyvet ebben a témában, ha nem foglalkozol ezzel a problémával, nem jutsz el egy egészséges kapcsolatig.
2022. júl. 3. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem se normális, ez inkább túlzott ragaszkodás, megszállottság. Valahogy ezt helyre kell tenned magadban mentálisan is, hogy mi az ami miatt ennyire nem tudod elengedni az exedet. Így tényleg sose fogsz találni magad mellé senkit és azt is ellököd magadtól aki szeretne, sőt jobban mint az exed valaha is tette.

Szerintem addig senkivel se gyere össze amíg ezt le nem zártad magadban. Az exeddel is megkéne végleg szakítani a kapcsolatot, ha nem tudod kulturáltan, akkor tiltsd le.

2022. júl. 3. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem arra kene fókuszálni mód hogy milyen LENNE ideális esetben az exeddel, hanem arra, hogy a valóságban milyen…

Mondhatsz akármit, ha annyira jó lett volna vele, nem szakítasz. Ha nem egyeznek az életcelok, akkor mit szórakozol még vele?

Azt “szereted” benne, akit látni akarsz benne. A valóságban meg nem működik a dolog, de jó azt gondolni. A többi csak bullshit.

2022. júl. 3. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!