Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 22 éves lány és 28 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves lány és 28 éves pasihoz passzol egymáshoz korban?

Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Simán
2021. nov. 4. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem nem.
2021. nov. 4. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért ne? A férjemmel köztünk 7 év van, 21 voltam amikor megismertem, ő akkor 28, szerintem teljesen rendben van ez így. Akkor is rendben volt. Most már eltelt azóta 8 év, semmi gond nem volt ebből egyelőre. 20 felett szerintem már nem ez a lényeg, hanem hogy ugyanazok legyenek a céljaitok, terveitek, életfelfogásotok, pár év ide vagy oda nem különösebben számít már.
2021. nov. 4. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Ez semmi. De úgy is lesz valaki hülye, aki majd beírja a 22 éves még "gyereklány" és a szülei tartják el, még bulizni és utazni akar, a 28 éves meg már 10 éve dolgozik és mindjárt családot akar, meg már ki se mozdulna soha otthonról.
2021. nov. 4. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk nem működött,pedig volt egy lánya is. Lehet a korai gyerekvállalás miatt? Mert kimaradtak az életéből dolgok? Én azt gondoltam egy anyuka már komoly...nem így volt.
2021. nov. 4. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
23 voltam amikor megismertem az akkor 28 éves férjem, szerintem simán működhet.
2021. nov. 4. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:
A párom 50 éves én 28 vagyok. A fia majdnem egyidős velem. Tökéletesen működünk együtt. Életemben nem voltam ilyen szerelmes és boldog, mint most. A szüleim között 5 év volt apukám javára, ők is boldogok voltak, a testvérem 4 évvel fiatalabb a feleségénél és tökéletes harmóniaban vannak. Nekem volt velem egyidős, pár évvel idősebb, 6-8 évvel, meg 10-12 évvel idősebb barátom is és egyikkel sem működött. Nem a számokon múlik a dolog. Sokkal több változó van, ami egy jó kapcsolat záloga.
2021. nov. 4. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért ilyen 3-7 év korkülönbség még egy elég gyakori dolog. Ezen nincs mit meglepődni vagy értetlenkedni.
2021. nov. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!