Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor ennek annyi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ennek annyi?

Figyelt kérdés

múlt héten már megosztottam itt a problémámat: egy férfival alakult köztünk romantikus értelemben is vmi, de összevesztünk, és pár hónapig nem beszéltünk.

majd kiderült, h. nemsokára együtt fogunk dolgozni, ezt jeleztem neki, és ekkor érdekesmód reagált.

majd pár nappal később kiderült, h. sztornó, ugyanaz a város, de más-más épület, nem egy helyen leszünk.

erre dühösen reagált, káromkodott... majd azóta megint semmi.

a céget szidta, de vhogy nem tudok napirendre térni azon, h. miért akadt ki ennyire azon, h. nem egy helyen leszünk, ill. hogy ha emiatt akadt ki, akkor miért tűnt el megint?

mert érdekes, h. erre válaszolt, h. úgy néz ki, rendszeresen látjuk egymást, és nagyon káromkodós szöveget küldött, mikor megtudta, ez mégsem jön össze.

nem tudok kiigazodni rajta.

2022. jún. 29. 22:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyere össze vele, majd dobjon egy másik nőèrt, úgy talán majd megèrted.
2022. jún. 30. 11:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Igaza van a többieknek. Fiatalabb koromban beleestem abba a hibába, amibe te is éppen belesétálni készülsz. Pontosan úgy lesz, ahogy írják. Ha a mostani párját elárulja, akkor téged is el fog. Annó nálunk ez akkor bukott ki, mikor a kisfiúnk megszületett. Mondanom sem kell, hogy azóta se változott. Már 2x elvált, és azóta is hajtja a nőket. Nem fog soha megváltozni.
2022. jún. 30. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!