Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor ennek annyi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ennek annyi?

Figyelt kérdés

múlt héten már megosztottam itt a problémámat: egy férfival alakult köztünk romantikus értelemben is vmi, de összevesztünk, és pár hónapig nem beszéltünk.

majd kiderült, h. nemsokára együtt fogunk dolgozni, ezt jeleztem neki, és ekkor érdekesmód reagált.

majd pár nappal később kiderült, h. sztornó, ugyanaz a város, de más-más épület, nem egy helyen leszünk.

erre dühösen reagált, káromkodott... majd azóta megint semmi.

a céget szidta, de vhogy nem tudok napirendre térni azon, h. miért akadt ki ennyire azon, h. nem egy helyen leszünk, ill. hogy ha emiatt akadt ki, akkor miért tűnt el megint?

mert érdekes, h. erre válaszolt, h. úgy néz ki, rendszeresen látjuk egymást, és nagyon káromkodós szöveget küldött, mikor megtudta, ez mégsem jön össze.

nem tudok kiigazodni rajta.

2022. jún. 29. 22:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem akar tőled semmit. Ha akarna, akkor szerinted nem találkozna veled a végén kívül is? Engedd el ezt a sztorit. Gyerekes a pasi és nem is akar téged.
2022. jún. 29. 22:33
 2/12 A kérdező kommentje:

ja, lemaradt, h. van nője.

tehát velem akárhol nem tudott volna, itt meg legálisan, munka címén úgymond..

2022. jún. 29. 22:35
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

És mit akarsz te egy ilyen embertől? Ha elszereted mondjuk, veled is ugyanezt csinalja majd.

Mit kene akar is tőled, ha van nője? És minek foglalkozol vele ezek után? Tényleg más párja kell neked ? Ennyire tartod magad???

2022. jún. 29. 22:43
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Pfff

"Van nője , miért akadt ki?"

Pfff

Többit a fantàziàdra bízom

2022. jún. 29. 22:45
 5/12 A kérdező kommentje:

4-es, sztem rohadtul nem érted, a kiakadása annak szólt, h. a dolog meghiúsul.

nem úgy vettem észre rajta, h. a nője számítana...

3-as, mi az, h. elszeretni? ez nem úgy működik, te is tudod.

az első lépést anno ő tette meg felém, nem én... amúgy mély és intenzív beszélgetéseken kívül több nem történt.

a kapcsolatát rajta kérd számon, ne rajtam.

2022. jún. 29. 22:52
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Ha van nője, hagyd a fenébe, ne légy idióta nő :)
2022. jún. 29. 23:13
 7/12 A kérdező kommentje:

fordítsuk meg: ha van nőd, ne repülj rá másikra!

sztem itt kezdődik... miért mindig a másik nő van leírva?

azt gondolom, ez az ő kapcsolata, ő felel érte, nem én.

ha közömbös lennék neki, nem moccant volna, mikor jeleztem, h. uott leszünk, és nem borult volna ki, mikor szóltam, h. mégsem.

épp egy éve is volt köztünk feszkó, léptem volna tovább, de utánam nyúlt...

2022. jún. 29. 23:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj már mucika.

Ha próbálkozik és van nője, az gusztustalan.

Az, hogy te viszonoztad ezt a közeledést, annak ellenére, hogy tudtad, hogy van nője, szinten az.

Nem kene am a felelősséget a másikra tologatni, ebben a “dologban” ketten voltatok benne, és legalább, ha neki nem volt ennyi esze, neked lehetne több.

Tudom, hogy működik ez a dolog, akkor úgy mondom, hogy mivel gátlástalanul ismerkedik a jelenlegi nője mellett, ezért melletted sem lenne különb. Így érthető?

2022. jún. 30. 02:45
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

Miért van az, hogy az ilyen nők, mint te is ugyanazt szajkozzák? Tehát, ha van nője akkor csakis ő a felelős, ezzel te magadról le is veszed a felelősséget. Pedig éppúgy te is benne vagy a dologban, ugyanolyan 0 empátiával rendelkezel. De érdekes mód, abban a pillanatban, hogy veled ugyanezt megtenné, abban a pillanatban őt szidnád, ő lenne a nárcisztikus, ő lenne az aki kihasznált egy ártatlan nőt.

Az ilyen nők, mint te is, mikor fogjátok fel, hogy az olyan ember aki a kapcsolatát elárulja/elárulná, az téged is el fog árulni. Nem te leszel élete szerelme, bármennyire azt hiszed, hogy miattad megváltozna. Aki egy másik ember kapcsolatát lenézi, az ne számítson többre ugyanattól az embertől. A jellemtelenség alap természet, azt nem tudod megváltoztatni, ebben az egy dologban egyeztek mindketten. Jók lennétek együtt!

2022. jún. 30. 07:31
 10/12 A kérdező kommentje:

8

milyen dologban, ha az égvilágon semmi nem történt? még csak nem is találkoztunk, hanem neten beszélgettünk. (ennek ellenére személyesen ismerem)

és miközben baromi kioktató vagy, engem ismeretlenül is lemucikázol. ezt ne, bszki!

9

törődj a magad dolgával, nem tartozom neked magyarázattal.

2022. jún. 30. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!