Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Betegesen aggódok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen aggódok, hogy a baratnőm megcsal, mit tegyek most?

Figyelt kérdés

A sztori ott kezdődik, hogy 25 eves ferfi vagyok es a barátnőm 23.

Ugy hozta az elet, hogy munka miatt 4 hónapot külföldön kell, hogy eltöltsek. Ezzel a csajszival, a kiutazás előtt 2 héttel találkoztam es egybol tudtuk mind a ketten, hogy minket a sors egymásnak teremtett. Az elso pillanattól fogva egy hullámhosszon voltunk. Abban a 2 hétben nagyon sok időt toltottunk egyutt.

Kiutazás előtt egy pár nappal mondtuk, ki hogy alkossunk egy párt.

A csajszi nekem adta egyik legféltetebb kincsét, egy arany karkötőt ami úgymond egy családi ereklye náluk es hozzátette hogy ez legyen annak a záloga hogy megvárlak es hűséges leszek hozzád.

Azóta 2 naponta beszelünk telefonon, általában 2 orakat, mivel mindig mindenről van téma. Es mindig elmondja hogy mennyire hianyzok neki, illetve sokat sír miattam, hogy nem lehetek ott vele.

Mindig felvázolja, hogyha hazajövök akkor milyen kozos jovot kepzel el kettőnknek kozosen.

Igenám de a probléma ott kezdődik, hogy egy étterembe dolgozik, es nagyon sok idora van hogy eltunik, nem ir vissza, meg ha a baratnoivel van akkor szinte nagy ritkan visszair. Felek, hogy masik sracokkal talalkozgat kozben es csak hazudik nekem, hogy a baratnoivel van. Snapen minden nap legalább egy 100 pontal novekedik a snap pontja, mindig eljarkal a baratnoivel bárokba meg kavezokba amikor a szabadideje engedi.

Rettenetesen felek, hogy megcsal…

Segitsetek konyorgom

2022. jún. 28. 09:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen felesleges ez a feszkó,ezzel fogsz elrontani mindent.

Nem hiszem el,hogy nem bírsz ki 4 hónapot.Mit csinálnál,ha hosszabb ideig távkapcsolatban lennétek?

Dolgozik,nem nyomkodhatja a telefont,gondolom van más dolga is,szintén nem tudja nyomkodni a telefont.Ezen mi felfoghatatlan?

Ha valóban a sors egymàsnak teremtett volna titeket,akkor bíznál benne és nem feltételeznéd azt,hogy megcsal.

Amúgy meg mit fogsz tenni,ha együtt lesztek? 5 percenként ellenőrizni fogod?Be kell majd jelentkeznie,mikor mit csinál?

Jobban járna ha visszakérné a karkötőjét,nem érdemled meg.Szégyeld magad!

2022. jún. 28. 13:51
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon sajnálom ezt a lányt, hogy csak te jutottál neki.
2022. jún. 28. 15:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Volt hogy elindult bulizni a baratnoivel es sirva hivott fel hogy elindult haza, nelkulem nem hajlando bulizni menni"

Ebből hogy nem érzed, hogy szeret meg hiányzol neki? Mi kéne ahhoz, hogy elhidd?

Ez egy lelkiismeretes érzelmes lány. Meg akar neked felelni meg ő is félhet, hogy elveszíthet. Én véleményem szerint biztos igazak az érzései. Legalábbis nekem erre utal ez, hogy sírva fel hív és elindul haza szegény.

"A csajszi nekem adta egyik legféltetebb kincsét, egy arany karkötőt ami úgymond egy családi ereklye náluk es hozzátette hogy ez legyen annak a záloga hogy megvárlak es hűséges leszek hozzád."

Na meg ez sem arra utal, hogy megcsalna meg félvállról vesz.

Kezdj magaddal valamit, foglald el magad és próbálj meg bízni benne, mert ezzel elronthatod, ha komplikálsz.

"Igenám de a probléma ott kezdődik, hogy egy étterembe dolgozik, es nagyon sok idora van hogy eltunik, nem ir vissza"

Ha dolgozik, hogy írjon minden percbe?

Végülis te ismered, de nekem ezekből az jön le, hogy szerelmes ő is.

2022. jún. 28. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus,kérdező..csak 23 éves.

A féltékenység tönkrefogja tenni az egészet.

Ne csináld ezt se a lánnyal se magaddal,csak bele betegedsz.

Még élnie kell az életét,attól hogy te messze vagy..talán neki így könnyebb feldolgoznia a hiányodat.

2022. jún. 29. 07:36
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
Ezt elbactad.... Vagy hazajössz és leláncolod vagy elfelejted ha nem bizol benne. Ez a féltékenység már beteges. Vagy leállitod magad vagy becsavarodsz és majd kékfénybe mutogatnak hogy megölted a csajt....mindenesetre a cdaj helyébe Én már kihajitottalak volna mint a macskát sz,rni facfej...
2022. jún. 29. 10:21
 16/16 anonim ***** válasza:
67%
Kasztraltasd magad.
2022. jún. 30. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!