Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy nem szeretem, ha a párom a talpával simogatja a hátamat?
Figyelt kérdés
Egy kirándulás után a barátom levette a cipőjét és a zokniját és lefeküdt az ágyra. Én leültem az ágy szélére. A párom az egyik lábát bedugta a pólóm alá és elkezdte simogatni a talpával a hátamat. Automatikusan elhúzódtam. Kivette a lábát. Pár perc múlva megint ugyanezt csinálta és nekem nem volt kellemes érzés.2022. jún. 27. 23:50
1/4 anonim 

válasza:

faxom tudja, nem mindegy? te nem szereted oszt kész
2/4 anonim 

válasza:

Én a barátom hátára még fel is állok es lépkedek ugy masszirozom.
Nalunk a láb olyan mint a kéz🤣
De volt olyan exem amikor ültünk egymás mellett kb es feltettem a lábaim az ölébe szabályosan ledegradálásnak vette és zavarta es le kellett vennem. Pedig örültem volna ha simogatja vagy csak ott vagyok
3/4 anonim 

válasza:

Kérdés: miért nem szereted? Mit érzel ilyenkor? Megbeszélted már vele, jelezted felé? Volt már ehhez hasonló negatív élményed talán?
Mit nem adnék egy ilyen helyzetért egy nővel, és amit a 2# ír, az is jó lenne.
4/4 anonim 

válasza:

Kirándulási lábszaggal nem lábazunk, ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!