Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha elöször talizom a fiúval és megfogja a kezem, símogatja vagy csak símán tartja az ö kezei közt?
Figyelt kérdés
Ès az h akkor már kézen fogva sétáltunk? :/
Ezek jelentenek vmit? Gondolom azt h tetszem vagy hasonló, de mi van akkor ha nem lesz belőle mégse semmi? :/
Volt egy ilyen randim egyszer és nem értettem hogy akkor miért csinálta ha nem lett utána semmi ? :(
A válaszokra igen kíváncsi vagyok és azokat előre is köszönöm. :)
(Elnézést kérek az apró helyesirásihibákért, diszlexiás vagyok)
2013. máj. 6. 21:53
1/5 anonim válasza:
fura. én tutira akkor csináltam volna ilyet, ha komolyan gondoltam volna.
2/5 anonim válasza:
Normális, kedves és szép. Együtt jártok -kézen fogva-,és lassan megismeritek egymást. Talán ez a legszebb, legkedvesebb és legfelhőtlenebb része a világon az életünknek..
3/5 anonim válasza:
Valószínű csak ki akarta próbálni hohy milyen lehet^^
4/5 A kérdező kommentje:
Ès mondjuk én hozá érhetek a kezéhez ától h lány vagyok vagy ezt meg kellene hagynom neki h ö érjen hozám ha akar?
2013. máj. 6. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!