Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Általános párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általános párkapcsolati felmérés kérdéseire válaszolna valaki?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban élsz jelenleg?

-Ha igen, mióta.

-Ha Igen, boldog vagy?

-Ha Igen, szerelmes vagy?

Aki pedig NEM él kapcsolatban:

Mióta vagy egyedül?

Szerelmes vagy?

Van olyan személy aki tetszik?

Szoktál ismerkedni?

-Ha Igen, akkor hol?

-Ha nem, akkor miért nem?

Mi szerinted a legalapvetőbb 5 dolog ami egy működő kapcsolathoz kell?

2022. jún. 25. 23:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

-igen, idén 20 éve

-többnyire igen

-igen

Jó szex, kommunikáció és egymásra figyelés, hasonló humor, egyenlő munkamegosztás az otthoni feladatokban, hűség... És még egy csomó más is van persze.

2022. jún. 26. 00:59
 12/15 anonim ***** válasza:

-8 hónapja.

-Nem.

-Nincs.

-Nem, de nyitott vagyok.

-Azért nem ismerkedem, mert egy 20 éves házasságon vagyok túl, és elég katyvaszos volt a válás. Próbálom elrendezni az életem, de nem könnyű. Lelkileg már rendben vagyok, de anyagilag a padlón.

-Mindkét fél tudja, hogy mik a céljaik, és hogy mit hajlandóak feláldozni értük.

Hűség.

Szeretet.

Türelem.

Szexuális igény a másik iránt.

43F

2022. jún. 26. 06:54
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

Kapcsolatban, 18 éve, szerintem boldognak mondhatom magam a párkapcsolatomban. A szerelem definíciója nagyon egyéni, de alapvetően melegséggel tölt el a feleségem látványa, és gyakran vannak ilyen tinis "hőhullámaink" is, amikor kb utcai padon leülünk smárolni. Ezzel együtt két gyerekkel gyűrjük a szürke hétköznapokat, nyilván nem egy friss párkapcsolat ez.

5 dolog?

Összeférhetőség olyan dolgokban, mint célok, értékrend, hobbik, mindennapos életvitel.

Kielégítő mennyiségű és minőségű szex.

A párkapcsolat csinálva legyen, ne csak történjen. Más szavakkal: folyamatos törödés, odafigyelés, idő rászánása, egymás "masszírozása".

Folyamatos egyéni és közös fejlődés. Szerintem a párkapcsolat is vállalkozás: vagy fejlődik, vagy pusztul, de nem stagnál.

Állandó kommunikáció és együttműködés.

2022. jún. 26. 07:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 3-4 hónapja.

Boldog vagyok és szerelmes.

Ez az első kapcsolatom, ezt fontosnak tartom kiemelni mielőtt válaszolok az 5 dologra. De a korábbi válaszokat olvasva a ma 7:12-es tetszett legjobban. Mégis megpróbálok magamtól a saját tapasztalatom alapján válaszolni.

szerelem és vonzalom (ez indítja el az egészet és ad célt neki)

kommunikáció (ezzel megoldható a problémák nagy része, ha ez nem működik, akkor nincs remény)

figyelmesség/tisztelet (ettől lesznek jók a hétköznapok)

bizalom és elköteleződés (az, hogy mindkettőnknek egyértelműen fontos ez a dolog és pl fel sem merül, hogy ne bízzunk a másikban)

összeegyeztethető jövőkép (ha áthidalhatatlan ellentétek vannak pl egyik menne Amerikába élni másik nem, az elég nagy probléma ha egyik sem tud alkalmazkodni)

Azt hiszem ezek azok, ha csak 5-öt lehet mondani.

21/L

2022. jún. 26. 08:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 8 éve.

Igen, boldog vagyok.

Igen, szerelmes vagyok. (Határozottan másképp, mint a kapcsolat elején, de szerintem ez is, az is szerelem.)

Az 5 legfontosabb dolog:

- Őszinteség

- Bizalom

- Hasonló értékrend

- Szeretettel fordulás egymás felé (persze veszekedések előfordulhatnak, de ez legyen az alap az idő nagy részében)

- Kommunikáció

+1 az akarat, törődés a párkapcsolattal, ideális esetben folyamatosan mindkét részről, minden időszakban legalább az egyik részről, és nem folyamatosan csak az egyik részről.

2022. jún. 26. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!