Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 alattiak, akiknek van kapcsolatuk. Mennyire vagytok boldogok együtt?
Figyelt kérdés
Főleg olyanok érdekelnének akiknek volt már több kapcsoltuk és viszonylag hamar találnak párt.2022. jún. 25. 15:48
1/5 anonim válasza:
Én igazából most nagyon boldog vagyok.
Úgy érzem jó helyen vagyok az életben és mióta a párommal összeköltöztünk azóta mentálisan nagyon sokat épültem.
Én sose voltam egy kalandvágyó, buliorientált ember, így a nyugalom és egy állandó társ engem sokkal de sokkal boldogabbá tesz mint a sokaknál látott folyton cserélődő párkapcsolatok.
2/5 anonim válasza:
Ha nem lennének a lányok, számomra nem lenne értelme élni. Gondolom ez mindent elmond
22F
3/5 anonim válasza:
Első kapcsolat szar volt (legalábbis a vége) azóta meg nem komoly kapcsolat, csak épp pár hónapig szórakozunk egymással aki éppen van.
Én élvezem ezt is. Komoly kapcsolatra is vágyom egy kicsit, de amég az nem jön nekem ez tök jó.
4/5 anonim válasza:
Boldog vagyok. Minden nap hálás vagyok azért, hogy fiatalon megismerkedtünk és adtunk esélyt az összecsiszolódásnak, nem pedig az első problémánál eldobtuk az egészet.
5/5 anonim válasza:
Engem elhagyott az exem 23 évesen, mondván túl fiatal az elköteleződéshez. Elhittem neki. Mennyire volt ez mese? A válaszokból azt látom, hogy sokan boldogok, hogy hamarabb találták meg a párjukat, engem valószínűleg nem szeretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!