Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok!Szerelmes lehet a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok!Szerelmes lehet a srác szerintetek?

Figyelt kérdés

Szex előtt hosszú előjáték,kényeztetés.A szex jó vele,azt mondta ,szereti az "ízem"

Sose lép le utána ,és én sem.Ossze bukunk,cirogatja a hajam.Ha több emberrel beszél,legtöbbször csak nekem mondja.Ha csinálok valamit,mindig mosolyog rám.Eleg zavaros élete volt,és mondta,ne szamitsak nála szerelemre,de közben meg szabadidőt csinál,hogy velem lehessen.Sok barátja van.Legtobbel már találkoztam,és az édesanyjával is,bár elég kellemetlen körülmények között.

Nem mondjuk ki,hogy együtt vagyunk.Ram bízta a döntést,de félek hogy rossz vége lesz így rá hagytam.Nem nagyon beszélünk,csak amikor találkozunk.Regen éjt nappal alá téve beszéltünk,de elkezdtem iránta érezni valamit,és ez neki is feltűnt tudom.Megijedtem,mert tudom,hogy nem igazán tud szeretni senkit,emiatt nem beszélek vele.Nem akarom bonyolítani.Iszonyatosan fáj,mert elkerülni sem tudom őt.Nem tudunk mindig találkozni mert dolgozik máshol,és nem mindig jár haza.De ha kellett mindig megoldotta eddig.Sokat nevetünk.

Olyanról is szó volt,mikor kicsit komolyabb hangvételét fogtuk a dolgokat,hogy sok lány barátja van,de ha zavar,bemutat nekik,és higyjem el hogy én vagyok fontos ezt másnak is megmondta,de közben meg az ellenkezőjét mondja,hogy ne várjak tőle szerelmet..megkavar teljesen,és a testbeszéde meg ahogy viselkedik teljesen mást mond.Osszezavar,tudom, felnőttek vagyunk,meg kéne beszélni de egyszerűen félek.Es ha megbeszelnenk is egy évig még biztos nem tudnánk egymást elkerülni,mert egy suliba járunk.Faj,hogy egyszerre érzem magam vele biztonságban,és bizonytalanul.

O sem tudja,mit akar szerintem.Az élete pörgős,elég sokminden történt már vele,sok durva dolog Is.Kozvetlen és mindig mindenkivel joba van,nem hiszem,hogy talán én vagyok neki az egyetlen,bár ezt állítja.Mikor írtunk egyből vissza írt,mikor vele voltam csak velem foglalkozott és ahogy tudta szabad időt csinált magának hogy velem legyen.Szex után nem akarja hogy menjek egyből sosem,meg durva,mert képes 2-3x is elmenni.Az is elég durva,hogy így kívánjuk egymást,és hogy ilyen jó a szex,de hát ezt O is megmondta.Teljesen megőrülök.Mit kéne tennem?Elfelejteni nem tudom.Nem megy.

2022. jún. 24. 17:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szakítsd meg vele a kapcsolatot, amennyire tudod.

Nem beszélsz vele, nem találkozol vele, ha keres, akkor vagy megírod hogy ennyi volt vagy egyszerűen letiltod.

2022. jún. 24. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!