Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Manapság tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság tényleg ennyire szrönyű dologgá vált meghívni a másikat valamire?

Figyelt kérdés
Napi szinten ilyen kérdéseket olvasni.
2022. jún. 23. 22:24
1 2
 11/12 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem tudom, hogy kinek meg hol probléma, nekem tök természetes, hogy meghívom a barátaimat vagy családtagokat vagy ilyesmi, ha elmegyünk valahová illetve ez fordítva is igaz.

Én nem nagyon tudok azonosulni ezzel a nagyon nyugatias sz-rb-szó viselkedéssel. Nyilván megint más, hogy 1-2 közelebbi baráttal megyek vagy egy 10 fős társasággal, ahol négyet mondjuk alig ismerek, de összességében nekem ezzel nincs problémám, de mondjuk egy kávéra kb. bárkit meghívnék, ha úgy van.

Volt nekem is olyan ember a baráti társaságomban, aki nem viszonozta senkinek a meghívást, de én pl. nem sértődtem meg rajta vagy mittudomén, egyszerűen én se hívtam meg őt többé sose, ennyi.

De összességében én nem tapasztaltam azt, hogy sokan ezt rosszdolognak tartanák, szerintem Európa keletebbi felén ez még megszokott.

2022. jún. 24. 17:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Felnőtt párkapcsolatok a témakör, nem barátságok.
2022. jún. 24. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!