Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz tömegközlekedésen megszólítani egy nőt?
Gondolom ez nagyon egyéni hogy ki hogyan reagál.
Nyilván kinézet, stílus, előadásmód, aktuális hangulat függő.
De úgy általánosságban hogyan reagálnàtok egy ilyen szituációra, mi a véleményetek erről?
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de távolsági buszon/vonaton engem nem zavar. (Nyilván, ha egy kulturált kinézetű, korombeli srác közeledik normális hangnemben.)
Városi buszon/villamoson/metrón viszont értelmetlennek gondolom a próbálkozást. Jó eséllyel csak 5-10 percet utazom, ennyi idő alatt nem tud egy olyan beszélgetés kialakulni, ami után szívesen megadom az elérhetőségeimet... Meg amúgy is stresszesek az emberek, sietnek, gyúródnak, késésben vannak... Ilyen körülmények közt semmiképpen nem ajánlom.
Ez persze csak saját vélemény, simán lehet, hogy mások másként vélekednek. 😊
22N
Ha egy jóképű pasi szólítja meg a csajt akár tömegközlekedésen is, akkor jónéven veszik örülnek neki és szóba állnak veled.
Ha nem nézel ki jól akkor cseszheted mert mindegyik csajnak ciki lesz és mind elutasít majd.
Szerintem A, a legközelebbi megállóban valaki leszáll: vagy a megszólított, vagy a nép lelöki azt, aki megszólította a másikat; B, vagy a következő megállóan már a yard fogja megállítani a járművet.
Nem érdemes a mi népünkkel semmiféle kommunikációt elkezdeni...
Ismerkedj mindenhol. Semmi se gaz,csak birjad a pofara esest alkalomadtan.
Konnyitene a helyzeted,ha kepes lennel felmerni,kinek jossz be. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!