Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon gáz tömegközlekedésen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz tömegközlekedésen megszólítani egy nőt?

Figyelt kérdés

Gondolom ez nagyon egyéni hogy ki hogyan reagál.

Nyilván kinézet, stílus, előadásmód, aktuális hangulat függő.

De úgy általánosságban hogyan reagálnàtok egy ilyen szituációra, mi a véleményetek erről?

2022. jún. 22. 16:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Ez nyilván szituáció függő hogy hogyan reagálok. Ha egy ember már sokszor láttam volna mert mindig ugyanakkor utazunk akkor szerintem nem gáz de azért random idegentől elég fura lenne
2022. jún. 22. 17:18
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de távolsági buszon/vonaton engem nem zavar. (Nyilván, ha egy kulturált kinézetű, korombeli srác közeledik normális hangnemben.)

Városi buszon/villamoson/metrón viszont értelmetlennek gondolom a próbálkozást. Jó eséllyel csak 5-10 percet utazom, ennyi idő alatt nem tud egy olyan beszélgetés kialakulni, ami után szívesen megadom az elérhetőségeimet... Meg amúgy is stresszesek az emberek, sietnek, gyúródnak, késésben vannak... Ilyen körülmények közt semmiképpen nem ajánlom.

Ez persze csak saját vélemény, simán lehet, hogy mások másként vélekednek. 😊

22N

2022. jún. 22. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
6%

Ha egy jóképű pasi szólítja meg a csajt akár tömegközlekedésen is, akkor jónéven veszik örülnek neki és szóba állnak veled.

Ha nem nézel ki jól akkor cseszheted mert mindegyik csajnak ciki lesz és mind elutasít majd.

2022. jún. 22. 17:58
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem A, a legközelebbi megállóban valaki leszáll: vagy a megszólított, vagy a nép lelöki azt, aki megszólította a másikat; B, vagy a következő megállóan már a yard fogja megállítani a járművet.

Nem érdemes a mi népünkkel semmiféle kommunikációt elkezdeni...

2022. jún. 22. 18:46
 5/12 anonim ***** válasza:
15%
engem zavar, mindig sokan vannak a buszon.
2022. jún. 22. 19:04
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ha nem mutatja annak a jeleit, hogy nyitott az ismerkedésre és érdekled, akkor ne baszogasd. Nem rakétatudomány.
2022. jún. 22. 19:11
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
Nem gáz. Én is buszon jöttem össze a Párommal.
2022. jún. 22. 19:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem. Bár az igaz hogy tömött járművön nem az igazi. Szombat éjszaka repűltem Milánóból Pestre. 2sorral előttem magyar lányok. Másik oldalon szerintem magyar lány. Ejszakai járat volt ezért kicsit party hangulat volt,mini üveges bor jobban fogyott mint a víz:). Volt 3 szlovák lány sajnos nem beszélek jól nyelveket(amúgy is eláll a szavam néha flört közben). Szóval ha közelebb ülök a magyar hölgyekhez talán ment volna a leszólítás.
2022. jún. 22. 19:49
 9/12 anonim ***** válasza:
45%
Ellenőrként ezt kell tenned...vagy írnál a facibukon:)))
2022. jún. 22. 20:44
 10/12 anonim ***** válasza:
93%

Ismerkedj mindenhol. Semmi se gaz,csak birjad a pofara esest alkalomadtan.

Konnyitene a helyzeted,ha kepes lennel felmerni,kinek jossz be. .

2022. jún. 22. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!