Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ötletek a napra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek a napra?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Barátnőm vasárnap jön haza Horvátból, nyaraláson van. Gondolkoztam meglepem valamivel, nálam van a ház kulcsa előre tudnék készülni valamivel. Gondoltam rózsaszirmokkal kirakok egy szívet, készítek valami kaját mire hazaér gyújtok gyertyákat. Esetleg egyéb ötletek? Köszönöm előre is!
2022. jún. 21. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

én mikor hazaérek, egy fürdőre vágynék 4 óra kocsiban izzadás után

a vacsi és gyertya szerintem szuper ötlet és elég is, biztosan örülni fog

2022. jún. 21. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
Nehogy koppanjon uram! Nyaraláson megesik néha olyan dolog ami után nem romantikázás lesz.
2022. jún. 21. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Tegyél ubisali pakolást az arcodra,és huzd a fejedre a bugyiját.
2022. jún. 21. 19:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Mennyi okostojás van itt az oldalon :D
2022. jún. 21. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1-essel én is egyetértek, ettől extrább dolog nem kell. Plusz ha együtt éltek, vágd rendbe a lakást, hogy tényleg olyan érzete legyen, hogy most teljes mértékben rád és a pihenésre tud koncentrálni.
2022. jún. 21. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Az mondjuk furcsa, hogy barátnő, és nem veled nyaral... inkább hívd el nyaralni kettesben!
2022. jún. 22. 08:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Szüleivel van, én nem tudtam szabadságot kérni mert kevés van, táppénzre meg nem akartam menni. Leállásba megyünk. Köszönöm az ötleteket, véleményeket!!
2022. jún. 22. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!