Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ötletek Valentin napra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek Valentin napra?

Figyelt kérdés
Elvinnék valahova egy lányt, első randi, de csak 1 óránk lesz. Szóval semmi party, mozi vagy ilyesmi program nem játszik, milyen program van, ami belefér ebbe, de azért mégsem egy Meki vagy séta a parkban?

2017. febr. 11. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Én első randin nem akarnék valentinozni, túlzásnak érzem, annyira nem ismeritek egymást. Azzal csinálja az ember akihez már kötődik. Már aki akarja persze.

Szerintem a legjobb ha beültök egy kávéra vagy forró csokira valahova aztán beszélgettek ott vagy séta közben. 1 órába mást nem tudsz belesűríteni.

2017. febr. 11. 12:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát lényegében, azért valamennyire ismerjük egymást, mert együtt járunk szolfézsra, nyilván azért mondott igent is, mert szimpi vagyok onnan. Valószínűleg, akkor valami kávézó vagy étterem lesz, de ha valaki tud extrémebbet( kereteken belül) akkor mondhatja.
2017. febr. 11. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó a kávézó vagy cukrászda. Esetleg olyat lehet csinálni, hogy előre megkérdezed a helyet, hogy van-e valami különleges ajánlatuk arra a napra. Itt az egyik helyi cuki az Islerre és a Muffinra piros szíveket rak. De az is jó, ha kávét kértek és megkéred a baristát, hogy a tejhabba szívet rajzolnak. Ezek még nem tolakodóak egy első randin sztem.
2017. febr. 11. 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a szívecskéket hanyagold az első randin. Mellé lehet vele nagyon nyúlni, a lánynak vagy tetszene vagy kifejezetten ijesztőnek gondolná.

Egyébként a cukrászda vagy kávézó szerintem is tökéletes. Majd ha lesz folytatás és több idő akkor mehettek érdekesebb helyekre.

2017. febr. 11. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!