Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz, hogy valentin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogy valentin napin van az évfordulónk?

Figyelt kérdés

Párommal interneten ismerkedtünk, nem terveztünk semmi komolyat, jól elhülyültünk és aztán poénból valentin napon találkoztunk és hát.. szerelem elsőre...

Viszont egyikünk se tartja sokra a valentin napot, nem vagyunk ilyen "felszínes romantikusok" (nem sértés)... de most így olyan mintha valentin napot ünnepelnénk, pedig nem.

Túl komplikálom,mi? :D engem kicsit zavar. Vagy csak röhögjünk rajta mint az első talin?

2016. febr. 7. 22:32
 1/10 A kérdező kommentje:
*napon, bocsi, telóról vagyok
2016. febr. 7. 22:33
 2/10 Kenzo Tenma ***** válasza:
Szerintem ne zavarjon, az a nap amúgy is a szerelmeseké, akkor nem mindegy? Így hozta az élet..
2016. febr. 7. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Na most ezt miért írtad ki? :D

Ha gáz akkor szakítotok, ha nem, akkor meg egybekeltek a jövő héten? :D

Nem nem gáz, sok boldogságot, és akkor nem a valentin napot fogátok ünnepelni, hanem az évfordulótokat.

2016. febr. 7. 22:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne komplikáld túl... Szerintem keress más megoldandó problémát, ezen pedig nevessetek egy jót. Nem olyan, mintha valentin napot ünnepelnétek. Ha mások ezt gondolják, az meg kit érdekel? Ha nem akarjátok a Valentin napot ünnepelni, egyszerűen ne vegyetek róla tudomást. Ez egy választás, nem kötelező, ahogy a karácsony, a húsvét, a hanuka és más ünnepek sem. De ne legyél ennyire ellene. Azt az energiát, amit erre fordítasz, fordíthatnád olyan dolgokra, amiket szeretsz, szeretnél: mondjuk arra, hogy tervezd, mit csináltok az évfordulótokon :).
2016. febr. 7. 22:39
 5/10 A kérdező kommentje:

Hááát jó :D

Csak ez olyan mint karácsonykor szülinapozni :D

Majd az esküvőt másik napra tesszük és az lesz az új évfordulónk :D

2016. febr. 7. 22:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Most gondolj bele, mindenki ünnepli az évfordulótokat, hát nem menő?
2016. febr. 7. 22:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Jó, hogy ez a legnagyobb problémád. Nem mindegy ki mit gondol? Az évfordulótokat ünneplitek, vagy amit akartok.Ha mindig mások véleménye szerint gondolkodsz,vagy akarsz megfelelni, akkor sosem leszel sem boldog, sem elégedett.
2016. febr. 8. 00:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz és ne zavarjon. Ti évfordulót ünnepeltek a többiek meg amit akarnak :D Gratulálok nektek!
2016. febr. 8. 00:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Jajj, nem gáz :D

Voltbarátomnak a szülinapja van Valentin-napon, na az is érdekes, de nem gáz :)

Sok boldogságot!

2016. febr. 8. 01:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Én két éve, Valentin-napon estem teherbe...

Na ez a szívás!

Mikor a lányommal császároztak, a kórház szülészetén még a folyosón is vajúdtak.

:D

36 baba jött össze úgy, hogy húsz férőhelyes az osztály.

És ami a legrosszabb: mindenki tudja, mit adtál a párodnak Valentin-napra...

2016. febr. 8. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!