Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítottunk, most újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk, most újra beszélt velem. ez lehet a jele a békülésnek?

Figyelt kérdés
ő a férfi, én a nő.szétmentünk, hónapokig nem beszéltünk, most fb-n visszaírt egy üzimre, normálisan válaszolt.... mikor szétváltunk, azt mondta, vége, többet nem áll szóba velem...
2022. jún. 19. 19:51
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
82%
Melegszik a kàpi...
2022. jún. 19. 19:54
 2/9 A kérdező kommentje:

ez tényleg arra utalhat, h. felenged? megjegyzem most sem csevegünk, mintha mi sem történt volna, csak válaszolt arra, amit kérdeztem tőle, és ami amúgy hivatalos ügyet érintő kérdés volt.

utána még írtam neki vmi személyesebbet, de szerencsére kitöröltem, mielőtt látta volna... én sem tudom, hogy viselkedjek most, vagy ezt mire véljem.

2022. jún. 19. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

az ember mindig többet képzel bele abba mint ami van.

Te nyilván többet szeretnél és szeretnél vele együtt lenni, ezért azt akarod hallani és olvasni, hogy igen többet akar.

2022. jún. 20. 09:35
 4/9 A kérdező kommentje:
nem szeretnék vele már párkapcsolatot, de normális emberit igen... a kérdést úgy is fel lehet tenni, miért állt most velem mégis szóba, de persze nyilván könnyebb neked beszólni...
2022. jún. 20. 10:27
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

A "most" ilyen esetben, általában az ember unatkozik, nem tud mit kezdeni magával, vagy szexelni akar és reménykedik benne, hogy ez talán össze is jöhet az exel.

Mert talán könnyebb visszaédesgetni a másikat akit ismer, mint belekezdeni egy újba ami nem biztos, hogy összejön, illetve több időbe telik.

2022. jún. 20. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is csak azért áll veled újra szóba, mert nem a nulláról kell kezdenie mással. Vagy másoknak egyáltalán nem kellett és most kénytelen beérni veled.

Ha olyan módon váltatok el, hogy ő nem akar veled többé szóba sem állni, fix, hogy ez van a háttérben. Én ilyennel sima emberi kapcsolatot sem akarnék, mert tett érte. Nem egy nagy veszteség.

2022. jún. 20. 11:08
 7/9 A kérdező kommentje:

nektek politikusnak kellett volna menni, mert baromira ki tudjátok forgatni az ember szavait.

szó sincs arról, amikről hadováltok, h. szex meg ilyenek...

2022. jún. 20. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Drága, ezek szerint te nem érted a lényeget.

Az volt a kérdés, hogy miért!

Ezek az okai lehetnek.

Nyilván senki nem fogja azt mondani a másiknak, hogy szenvedek, egyedül vagyok, szexeljünk.

De gondolj amit akarsz.

2022. jún. 20. 12:08
 9/9 anonim ***** válasza:
79%
Akkor minek kérdezel embereket, ha nem felel meg semmi? Ráadásul szerinted ismeri itt bárki is őt, téged, az egészet kettőtök közt? Mindenki a leírt dolgok alapján válaszol. De majd rájössz, aztán nézhetsz.
2022. jún. 20. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!