Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme arra várni, hogy majd belém szeret?
Figyelt kérdés
Pár hónapos kapcsolat, észrevettem, hogy egyre távolságtartóbban viselkedik velem. Megkérdeztem, mi a baj, kiderült, hogy még nem szeretett belém. Elmondása szerint érdemes lenne időt adni még kettőnknek, de engem nagyon bánt ez a tény. Van rá esély, hogy belém szeret, ha eddig nem sikerült? És ha nem szeret, minek akar még együtt maradni?2022. jún. 18. 21:49
1/5 anonim válasza:
Őszintén? Nincs értelme, ha pár hónap alatt nem alakult ki akkor kicsi az esély, hogy ezután beléd szeretne. Együtt maradni meg lehet azért akar, mert kényelmes neki.
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem, legalábbis én nem vagyok az a szerelmes típus...de amikor voltam az robbant kb..♥️♥️♥️Mondhatni szerelem első látásra,ez a majd megszeret vagy barátbol lesz szerelem ,én ebben nem igazán hiszek.
3/5 anonim válasza:
Nem ajánlom. De kedves, hogy legalább őszinte volt.
Én is voltam úgy egy exemmel, hogy sosem szerettem igazán. Új munkahelyen megismertem valakit és halálosan egymásba szerettünk. Szakítottam is azzal, akibe hónapok alatt nem tudtam beleszeretni.
4/5 anonim válasza:
nem érzed, h. ez mennyire, de mennyire megalázó????
5/5 anonim válasza:
Nincs. De vannak olyan elméleti emberek, akik szerint jobb is ha nincs szerelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!