Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legelső szerelmedre ( +3 éves kapcsolatok) még máshogy gondolsz? Jobban megérint ha látod őt? Ha más lánnyal össze házasodik, gyermeke lesz, fáj még neked ha látod?
"Orulok hogy nincsenek cigany gyerekeim" az igen
Orulhet a csavo is hogy megszabadult toled.. ilyet leirni baszki..😅
A néger gyerekek gyerekkora suliban egy kész trauma elmondanám. 10 en ugranak egyre, meg olyanokat jatszanak vele hogy zsakot avfejére es jatekbol lelovik. Persze az igazgatok beavatkoznak de az a gyerek az igenis traumatizalodik.
Aki gyereket akar annak nagyon el.kell gondolkodnia milyen sorsot szán neki.
Szerintem meg meg kell tanitani a gyereket kiallni magaert, csak azt piszkaljak aki hagyja magat,nalunk 1 cigany gyerek volt alsoba ot nem piszkaltak, az 1-2 nyomit piszkaltak akik hofeherek voltak
Neger is volt az osztalyba de erdekes soha senki nem ugrott a fejere 😂
Nagyon kemeny szinten el vagy tajolva
Az a cigany gyerek aki tud viselkedni ugyanugy fog baratkozni a normalisabb magyarokkal meg a normalisabb ciganyokkal
Az aki nem tud viselkedni az baratkozik a telepi herbalosokkal
A turulb@szok meg senkit se erdekelnek
Hú, hát nekem az első "szerelmem" és az első kapcsolatom két külön személy, mivelhogy az előbbi beteljesületlen volt, cserébe viszont mindkettő 3 évig tartott. :D
Annak, hogy utoljára szerelmes voltam a legelső szerelmembe, már 10 éve. Igazából legbelül akkor is tudtam, hogy semmi esélye a dolognak (eléggé különböző életszakaszban voltunk), úgyhogy nem tekintek rá életem nagy elszalasztott lehetőségeként. Abban az időszakban néha beszélgettünk, mint barátok, kb. 1-2 évente megkérdezzük a másikat pár mondat erejéig, hogy kivel mi van, de nincs is igényem többre. Azóta házas, örülök neki, rendes srác, megérdemli, hogy boldog legyen. :)
Első kapcsolatom sajnos egy érzelmileg bántalmazó kapcsolat volt. Talán nem meglepő, hogy egyáltalán nem hiányzik, és soha nem is fog. Nem tudok róla, hogy mi van vele, mivel letiltott (ezt azzal érdemeltem ki, mert finoman megmondtam neki, hogy jó lenne, ha nem flörtölgetne nyíltan más nőkkel, miközben nekem képtelen visszaírni), de nem is érdekel. Nem hiszem, hogy annyira találna vagy keresne kapcsolatot, ha igen, akkor szerencsétlen másik csajt sajnálnám csak.
14 hagyjuk a mesét.
Nem egy néger kisfiuval beszelgettem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!