Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek igaz a mondás:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz a mondás: Ahol valaha tűz volt, ott mindig lesz parázs?

Figyelt kérdés
2022. jún. 14. 22:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én volt szerelmeimre igaz, hogy még mindig van kis helyük a szívemben. De tegyük hozzá, hogy nem volt megcsalás, árulás, stb.
2022. jún. 14. 22:50
 12/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem mindig.

Első szerelmem, 8 év, tűzön vízen át őt akartam.

Annyira tönkre tette, hogy legvadabb álmaimba se tudom elképzelni, hogy valaha hozzám érjen, pedig gondoltam már rá, de nem.

Jó itt kivételesen nagy gusztustalansagok voltak, de én a többi exemre sem gondolok parázsként.

2022. jún. 14. 22:53
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem.
2022. jún. 14. 23:59
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

😂😂

Nem.

2022. jún. 15. 00:02
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Akkor már inkább azt mondanám, hogy ahol sosem volt tűz, ott nem lesz parázs sem.
2022. jún. 15. 00:09
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem hülyeség. Nekem kb az összes exem teljesen hidegen hagy. Egy van talán, akinél néha eszembe jut, hogy "kár érte", amiért csak ennyi lett, de az is inkább amolyan bosszankodás a régi sérelmeken, a mostani párom mindegyiknél jobban szeretem és ezen nem változtat az, hogy ők mivel állnak esetleg elém. Elmúlt, amilyen épp volt.

Ellenben nem tartom egészségesnek egy egykor ilyen relációt utána barátságnak kezelni. Allergiás vagyok, mikor valaki megtartja barátnak azt, akibe szerelmes volt. Nem a "parázs" miatt, hanem mert ízléstelen, mint a preparált házikedvenc.

2022. jún. 15. 02:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. jún. 15. 10:44
 18/19 anonim ***** válasza:
19%
Ez akkor igaz ha tényleg tűz volt a két ember között , nem ilyen alibi langyos kapcsolat..
2022. jún. 15. 11:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Én a tüzet nem vízzel szoktam eloltani, hanem Tescos vodkával - így azon a helyen már a következő 200 évben sem lehet tüzet gyújtani.

Bárkinek, de tényleg bárkinek több esélye lenne nálam érzelmeket előhoznia, mint egy exnek akivel okkal lett vége.

2022. jún. 15. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!