Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges hogy rám mozdult a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy rám mozdult a húgom barátnője?

Figyelt kérdés
Tegnap iszogattak nálunk és mondta a húgom hogy üljek le én is,nem akartam de hát mondom mit veszíthetek. Ott volt egy barátnője aki mindig minden viccemen nevetett meg utána odaült mellém és többször megsimogatta a vállam meg a karomat,folyamatosan kereste velem a szemkontaktust is. Bejelölt facebookon és rám írt hogy milyen jó volt a tegnap este. Lehet hogy bejövök neki? Fiatalabb azért tőlem egy pár évvel de amúgy jó csaj.
2022. jún. 12. 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy szimpatikus vagy neki. Figyeld, ezután mi történik, mert ennyiből azért nehéz megmondani.
2022. jún. 12. 16:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges.

Tetszik? Mert ha igen innentől neked kell hajtani a dolgokat.

2022. jún. 12. 16:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez még kérdés?

Tuti bejössz neki.

31N

2022. jún. 12. 16:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Remélem már visszaírtál 😋
2022. jún. 12. 17:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Már a fele is elég lenne... Te is az a típus vagy aki azt se veszi észre ha egy baltál állítanak a fejébe :D
2022. jún. 12. 18:59
 6/13 A kérdező kommentje:
Persze visszaírtam, holnap találkozunk azt írta már nagyon várja :D
2022. jún. 12. 19:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Tegnap iszogattak nálunk és mondta a húgom hogy üljek le én is"

Van egy olyan érzésem, hogy ez előre meg lett tervezve direktben, mert egy ideje tetszel a lánynak 😁

2022. jún. 12. 20:02
 8/13 anonim ***** válasza:
hány éves a csaj?
2022. jún. 12. 22:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Azért én annyit hozzátennék, hogy egy ilyen helyzetben biztos nem jönnék össze a húgom barátnőjével, mert abban már most biztos lehetsz, hogy mindent meg fognak beszélni az utolsó részletekig. Igazán kényelmetlenül érezném magam, ha a húgom arról csacsogna a barátnőjével, hogy milyen vagyok az ágyban.
2022. jún. 13. 10:55
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

9

Biztos nem fognak, mivel a húga sem kíváncsi rá. ;)

2022. jún. 17. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!