Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy megszallottsag?
(Bocsanat az ekezetek hianya miatt, angol a billentyuzetem)
15 eves koromban gimiben megismertem egy fiut, aki egy evvel volt idosebb nalam. O volt az aki kezdemenyezte az ismerkedest, nagyon tetszettem neki, nekem is nagyon tetszett o, megis egy honap utan lerazott, elutasitott. Ezen talan tul is tudtam volna lepni, de rovid ido utan ujra elkezdett olyan nonverbalis kommunikaciot folytatni, ami alapjan o igenis akart engem (peldaul szemezett velem). Kozben nekem lett egy parom, neki is lett parja, de ez a kommunikacio tovabbra is fent maradt kozottunk mindaddig, mig el nem ballagott. Azt hittem, idovel tul leszek rajta, de o mar 2 eve elballagott, tavaly en is leerettsegiztem, azota van masik parom is (akit nagyon szeretek) de valahogy az emlitett sracra meg mindig nagyon sokat gondolok, illetve rengeteget jelenik meg almaimban... Pedig 2 honap es 20 leszek, s ez tart 15 eves korom ota. Azt hozzatennem hogy borderlineos vagyok, nem tudom ez mennyiben befolyasolja az erzeseimet.
Csak testi vonzalom. Az első ilyet nehéz elfelejteni, kb. nem is lehet.
Maximum idő múlásával már nem fog tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!