Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem vagy megszallottsag?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy megszallottsag?

Figyelt kérdés

(Bocsanat az ekezetek hianya miatt, angol a billentyuzetem)

15 eves koromban gimiben megismertem egy fiut, aki egy evvel volt idosebb nalam. O volt az aki kezdemenyezte az ismerkedest, nagyon tetszettem neki, nekem is nagyon tetszett o, megis egy honap utan lerazott, elutasitott. Ezen talan tul is tudtam volna lepni, de rovid ido utan ujra elkezdett olyan nonverbalis kommunikaciot folytatni, ami alapjan o igenis akart engem (peldaul szemezett velem). Kozben nekem lett egy parom, neki is lett parja, de ez a kommunikacio tovabbra is fent maradt kozottunk mindaddig, mig el nem ballagott. Azt hittem, idovel tul leszek rajta, de o mar 2 eve elballagott, tavaly en is leerettsegiztem, azota van masik parom is (akit nagyon szeretek) de valahogy az emlitett sracra meg mindig nagyon sokat gondolok, illetve rengeteget jelenik meg almaimban... Pedig 2 honap es 20 leszek, s ez tart 15 eves korom ota. Azt hozzatennem hogy borderlineos vagyok, nem tudom ez mennyiben befolyasolja az erzeseimet.

2022. jún. 12. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Ez az első szerelem megszállottsága , ami veled történik. Az első szerelem soha múlik el, pedig szinte mindig véget ér. Én lassan már kétszer ennyi idős vagyok , mint te, és mai npaig nem múlt el igazából a 15 éves kori szerelmem.
2022. jún. 12. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:
1 vagyok . Miért nem jöttök össze megint ?
2022. jún. 12. 11:51
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 nem voltunk egyutt, csak amolyan ismerkedos fazisban voltunk. De amugy nem beszelunk, nem ismerosom facen, sehol nem kovetjuk egymast, es nekem van parom jelenleg. Alapbol szerintem rairni sem mernek.
2022. jún. 12. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak testi vonzalom. Az első ilyet nehéz elfelejteni, kb. nem is lehet.

Maximum idő múlásával már nem fog tetszeni.

2022. jún. 12. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Első szerelem, valószínűleg a későbbi barátaiddal nincs szoros kapcsolatod, nincs meg a vonzalom, hanem a "ló helyett szamár is jó". Azt javaslom vedd kezedbe az életet és keress végre olyan párt, aki mellett nem vágysz másra!
2022. jún. 14. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!