Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szexfüggőség,megszállottság vagy szerelem?
Figyelt kérdés
42 éves férfivagyok,3 éve elvált.Agusztusban megismertem egy 46 éves nőt. A kémia közöttünk szikrázott.Egy hónap ismerkedés beszélgetés után végre lefeküdtünk egymással és itt ért a sokk! Ezt kerestem egész életemben.Minden létező perverzitásimat imádja,sőt ő talál ki újakat.Minden vágyam valóra vált általa.Emellet,szép,okos,vicces..Sajnos valamiért,a hülye büszkeségembôl azt mondtam neki,hogy nem vagyok belé szerelmes...szakított velem.Most persze megőrülök érte..vissza akarom kapni,de szóba sem akar velem állni.Ez lenne nálam a szerelem vagy simán szexfüggő lettem tőle? Van valakinek hasonló tapasztalata? Mit csináljak???2021. jan. 25. 18:27
1/4 anonim válasza:
Áradozol a szexről, de nem sok másról.
Nem hiszem, hogy egy ilyen kérdés-felelek miatt szakított, volt ott még más ok is. Mit csinálj? Mivel szóba se áll már veled, lépj tovább.
3/4 anonim válasza:
büszkeségembôl azt mondtam neki,hogy nem vagyok belé szerelmes...
Na ilyet se hallottam meg 😅
Tok jogos, h nem allszoba veled
4/4 anonim válasza:
Mégis mi a fenének kellett azt mondanod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!