Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sok időt tölt 2 ember egymással akkor az esetek nagy részében egymásba szeretnek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel összejönnék, egyszer elszólta magát hogy elgondolkozott rajta hogy összejöjjön velem, de neki nem kell senki meg a fejébe vette hogy a lányokat szereti, ezt mondjuk már mondja évek óta, de attól még pasikkal is ugyan úgy voltak dolgai többek közt velem is...
Ha "képbe tudok maradni", sok időt vele tölteni akkor idővel talán belémszeret? Vagy lehet már most is szeret, ezért volt az elszólása is, csak magának se meri bevallani mert nem fér bele a magáról kialakított "meleg vagyok, lányokat szeretem énképébe?
2022. jún. 11. 14:57
3/11 anonim válasza:
Nem, csak akkor, ha már eleve külsőre tetszettek egymásnak az elejétől fogva (csak épp valamelyiknek volt valakije stb.)
5/11 anonim válasza:
Jól behülyitett a csaj.
Helyedben kérném vissza az èveim..
..saját magamtól
Ha eddig nem mászott rád ezután már biztos nem fog
6/11 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy többször is lefeküdtünk régebben, idén is jópárszor csókolóztunk, de tovább nem jutottunk meg már kezdeményezni is alig mertem mert utána másnapra megbánja és tiltogat meg leolt hogy ő a lányokat szereti holott rajtam kívül is csomó pasival lefeküdt már..
2022. jún. 11. 16:37
8/11 A kérdező kommentje:
Én többet akartam volna, mert voltak utalások hogy esetleg ő is tőlem, egyik példa amit kiírtam a kérdésben is, de miután többször mondta ezt a leszbikus témát gondoltam próbálok vele minél több időt tölteni, hátha időve ő is rájön hogy mégis jobb lenne ha összejönnénk, mert szó szerint szinte minden nap együtt voltunk amikor tudtunk, mindenhova ketten mentünk, csomószor együtt is aludtunk, kavartunk stb amit, minden ismerős azt hitte együtt vagyunk csak nem mondjuk. Bíztam benne hogy a kitartás meghozza az eredményt de egyenlőre nem így lett..
2022. jún. 11. 17:07
9/11 anonim válasza:
Ilyen előzmények után, ha eddig nem jött össze ez a kapcsolat, már nem is fog. Ráadásul a lány a leírás alapján nagyon nincs tisztában még önmagával sem, addig meg kár is tőle bármiféle elköteleződést várni.
10/11 anonim válasza:
Nem. Én f évug jártam valakivel éy nem szerettem bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!