Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a korkülönbség működhet?
Figyelt kérdés
Én 33 férfi, ő 21 éves nő.2022. jún. 11. 00:33
2/9 anonim válasza:
ha te átlagos 33 éves vagy, ő meg átlagos 21 éves, akkor valószníűleg eléggé más örömeitek, bánataitok, problémáitok, stb. lesznek
de végül is működhet.
4/9 anonim válasza:
Szerinted bármelyik 21 éves nő és bármelyik 33 éves férfi összeillik? :) Mert ezt ennyire lehet megválaszolni.
5/9 anonim válasza:
Szerintem sok, a világban viszont rengeteg példát és ellenpéldát találhatsz rá, úgyhogy lehetséges.
7/9 anonim válasza:
Működhet ha megvan a két fél között a harmónia. Én 22 vagyok, a barátom 33, nálunk nincs annyira harmónia, de nem a korkülönbség miatt. Tehát kár erre alapozni.
8/9 anonim válasza:
Simán, ha jól kijöttök, 3-4 év múlva össze érik a korotok is! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!