Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet?

Figyelt kérdés

15 év korkülömbség mindkét félnek van saját gyereke Nő 29 Ffi 44 3éve együtt!

Szerintetek működhet ez 10 ,vagy 15 ev mulva is.

Értelmes válaszokat szeretnék.

Köszönöm!

2021. márc. 21. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Van rá példa,de nálam nem működött 4 év után a 16 éves korkülönbség.

Túl nagy volt a generációs különbség,nagyon nem voltunk egy hullámhosszon 2 év után más, én voltam idősebb már a nyugalomra vágytam például ő meg bulikra,a zsibongásra stb,még nem élte ki magát...

2021. márc. 21. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Ez annyira sok dologtól függ, hogy ennyi alapján teljesen felesleges válaszolni. Vagy működik, vagy nem. Azt se írod, hogy most miért vagy mitől működik. Ez is lehet olyan, ami pár év alatt megváltozik. Nem tudjuk.
2021. márc. 21. 12:27
 3/9 A kérdező kommentje:

Most nagyon jó minden egyikünk sem bulizós ,inkabb kirándúlósak vagyunk.

Eddig mindent meg tudtunk oldani, csak folyton azzal jönnek, hogy "Mi lesz veletek 10 ev múlva!"

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2021. márc. 21. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

#3: Erre írom, hogy nem tudjuk. Mi lesz, ha a 44 éves 10 év múlva porckopás miatt nem akar kirándulni, és marad az otthonülés? Vagy ha a 29 éves 10 év múlva azzal szembesül, hogy már nem vonzó a párjának?

Mi van, ha egyikük holnap szívrohamot kap?

10-15-25 év nagyon sok idő. Ennyi idő után sok kapcsolat fut zátonyra. A ti esetetekben több a buktató, mert nagy a korkülönbség. Nem egyszerre öregszetek.

2021. márc. 21. 12:47
 5/9 A kérdező kommentje:

Én ugy fogom fel, hogy idősebb vagyok, de sosem voltam otthonülő típus ezért úgy gondolom,amíg minden jó es szép addig együtt kell maradni.

Azonos koruaknál sincs garancia semmire!

Ilyenkor meg azzal jönnek, hogy a mi kapcsolatunkban ez boritékolható, hogy egy 40- 45 eves nő nem fog egy 55- 60 éves férfival maradni!

2021. márc. 21. 12:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezért a 30 feletti nők válasza érdekelne!
2021. márc. 21. 12:54
 7/9 anonim ***** válasza:
De te most aggódsz?Ne aggódj,ha ő is otthonülő, kirándulós típus,akkor meg pláne ne 48/N
2021. márc. 21. 17:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen egy kicsit aggódok, mert szeretem és minden nagyon jó vele!
2021. márc. 21. 17:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Félsz szeretni!
2021. márc. 21. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!