Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz ha en hivom el randizni mert erzem hogy o nem mer de szeretne? 23/L
Beszelunk reg ota, mondta hogy szeretne talalkozni viszont azota se hiv meg semmi
En mar nem birok varni, el szeretnem hivni hogy lassuk egymast vegre
De csak lazan, pl irnam neki hogy ma 8 kor vegzek nem iszunk meg egy kolat valahol hogy vegre lassuk egymast? Ilyesmire gondoltam..nem akarok nyomulni, de tudom hogy akar talalkozni csak nem meri mondani. Ő 29 eves
Kiabrandul belolem ha elhivom?
Szeretném tudni mi lett a vége.
Én az elmúlt 3 esküvőn ahol voltam mindegyiken a lány nyomult a srácra. Nagyon jó kapcsolatuk van és sokéves házasságok már ezek.
Szóval ilyenkor általában házassag a vége,ha a csaj ilyen kezdeményező.
Szerintem legyél vele határozott,próbáld ki egy kicsit vezesd te. Bizonyára,ha 2évig egyedül volt akkor nagyon kiábrándult ,de nyilván nagyon tud szeretni. Ez egy extrém reakció,de egy ilyen srác tuti nem fog megcsalni, ő már tudja milyen rossz...
Lehet nem mer lépni mert fél,hogy fájdalmat okozol neki
Kerdeztem valami baja van e vagy miert nem hiv talalkozni :d es kerdezte hogy mikor hol :d
Felt szegenykem
Azért ne írd le szegényt egy ilyenért, hidd el manapság nem könnyű nőkkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!