Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretne velem randizni?
Van egy nagyon csinos lány, de tényleg hosszú” világos barna haj, kék szemek, gyönyörű.
Még csak 3 alkalommal találkoztam vele személyesen. Akkor kedves volt, a barátai is. De miután rairtam azt kérte, hogy hagyjam békén.
Már nem bírom, annyira kell nekem. Csak róla álmodok, már-már étvágyam sincs.
5 hónapja próbálom rávenni, hogy legalább egy teára üljünk be, vagy sütit enni, de mindig lekoppint.
Amikor másodjára találkoztam vele, megöleltem és megcsolotam a kezét, erre ellökött magától.
Hogy tudnám rávenni hogy eljöjjön velem? Nagyon szeretem és úgyéreztem, hogy igen... ő egy nehéz eset, de annál jobban kell nekem!
Akkor első találkozásnál miért volt kedves?
Annyira szeretem, minden nap csak rá gondolom, sőt még éjjel is, csak ő és senki más
De hisz szeretem!
Olyan kedves, tüneményes lány, az első talalkozasnal , kedvesen megérintette a vállam. Igaz akkor azt mondta, hogy nem szeretne még semmilyen kapcsolatot, utólag rákérdeztem néhány ismerősét, hogy van e barátja, azt válaszoltak, hogy nincs. 4 hónapja szakítottak, addigra gondoltam túl van rajta, és keresgélni kezd egy új társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!