Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért nem mérges ha féltékeny vagyok?
Ma is volt egy szitu, megkérdőjeleztem és azt mondta hogy megérti hogy féltékeny voltam. Miért ennyire elnéző?
24 L
Hány éves a párod?
Bizonyára azért, mert egy olyan **********. *****. *** *** nyomorult hülye volt mint én.
Így az idő múlásával már én sem lennék az :D :'(
Örülj neki, szerencsés vagy :)
Nem elnéző ezek szerint, hanem okod volt féltékenynek lenni. Vagy egyszerűen megunta a 100-ik hisztit.
Vázolnád, hogy mi történt pontosan?
Lehet a kérdésed félreérthető, de nekem úgy jön át most, mintha ezt rossz tulajdonságként élnéd meg tőle. Tényleg rossz dolog lenne, ha a párod megérti az érzéseidet, és elfogad olyannak, amilyen vagy?
A féltékenység pedig minden esetben a féltékenységet érző önbizalomhiánya.
Bár az nem derül ki, hogy tett-e olyat, ami miatt valóban kell aggódnod.
De egy egészséges önbizalmú nő nem féltékeny, hanem szimplán csak kirakja a csávóját, ha már nincs meg a bizalom. A féltékenységgel viszontaz a baj sokszor, hogy a másik félnek nem is kell semmi gyanúsat sem csinálni, az önbizalomhiány miatt mégis előjön a féltékenység... aki nem bízik magában, annak van félnivalója, hogy elveszti a párját, mert (akár tudat alatt) fél, hogy nem elég jó a másiknak, hogy az talál majd jobbat.
Tehát ha tudod, hogy kifelé kacsint a párod, akkor legyen bátorságod szakítani, ha viszont semmi ilyen nem történt, akkor magadon kell dolgoznod, különben a féltékenység megmérgezi a kapcsolatot, és pont az fog bekövetkezni, amitől legjobban rettegsz...
A helyedben ő is az lenne. Ezzel ennyit mondott csak. Ezért megérti.
Ez ilyen egy alkalmas sztori szerintem. Maskor más szituban, meg majd nem érti meg, es alaptalannak tartja.
Megint másik szituban esetleg zavarni fogja már hogy kombinálsz alaptalankodsz.
Megint másik szituban talán megint elnéz felette
Stb
Minden szituácio más.
“A kolléganőjére lettem féltékeny, és észre vettem azt hogy egyszere vannak beosztva…”
Ennyi a bűne? Hogy olyan helyen dolgozik ahol nők is vannak? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!