Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek olyan növel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan növel aki jòcskàn meghízott az utòbbi idöben?

Figyelt kérdés
130kg körül van a súlyom.
2022. jún. 7. 12:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

Nem tartom teljesen kizártnak, de eléggé valószínűtlen.

Ne legyünk álszentek: azért egy egészséges kapcsolatban, főleg ha intimitásra kerül a sor, a külső vonzalom is számít. Ez nem azt jelenti, hogy élből elhajtanám azt, aki nem centire pontosan úgy néz ki, mint amit megálmodtam (sőt, igazából nem tartom olyan lényegesnek a külsőt), de 130 kiló az már durván sok. Nem tudom, milyen magas vagy, de egy 170 centis ember már 100 kiló körül sem esztétikus, 130 kilósan meg végképp nem. Mondjuk ha 2 méter fölött vagy, akkor annyira nagyon nem vészes a dolog, de azt meg nem hinném, hogy akkor egy nálad 20-30 centivel alacsonyabbal szeretnél kezdeni.

A másik probléma: a mozgékonyság és az egészség. Oké, 130 kilóval azért még nincs helyhez kötve az ember, és én sem vagyok az a típus, aki balhét csinál belőle, ha nem tud legalább heti 5 nap erre-arra elbóklászni. De a nagy testtömeg azért jelentősen leszűkíti a lehetőségeket.

Egészségileg meg garantáltan jön a lejtő. Persze, ha szerelmes az ember, kitart a szerelme mellett. Ha valakit szeretek, utolsó görénynek érezném magam, ha lelépnék, mihelyett probléma adódna az egészségével. De teljesen más az, amikor az ember látja, hogy ha belevág, akkor probléma probléma hátán fog jönni, ráadásul döntő részben a saját hibájából.

2022. jún. 7. 14:33
 12/18 anonim ***** válasza:
130 kilós nő az brutálisan kövér. Ez már a veszélyes kategória.
2022. jún. 7. 15:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Van itt egy dagadt fétises csávó, remélem már egymásra találtatok, neki 130 az csak belépő szint.
2022. jún. 7. 15:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem, ez már duuurva elhízás.
2022. jún. 7. 15:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem zárom ki, de kicsi a valószínűsége. Szerintem nem csak ezért lenne fontos lefogynod.
2022. jún. 7. 15:25
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Tinderen te is csomó megkeresést kapnál kérdező. Regisztrálj aztán élvezd az életet.
2022. jún. 7. 15:28
 17/18 nemaRendőrség ***** válasza:
0%

Max ha gazdag vagy én meg gerinctelen.

Bárhogy halnál meg a kövérségedre fognák

2022. jún. 7. 15:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Én igen, ha megfog a személyisége (nem vagyok ronda lúzer pedig, még mielőtt...).
2022. jún. 8. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!