Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok ilyen pasival?
Van egy pasi akivel lefeküdtem 5-ször, kb olyan kétszer csókolóztunk, és az is nagyon nagyon rövid volt.
Soha nem puszil meg, nagyon rideg. Mindig ő akart találkozni, én nem erőltetem semmit, kérdeztem miért nem csókol meg hiszen nem vagyok igénytelen nő, mondta tudja és lássa ápolt vagyok de azért nem akar csókolózni hogy ne szeressek bele.
Kicsit nekem rosszul esik.

"Van egy pasi akivel lefeküdtem 5-ször, kb olyan kétszer csókolóztunk... nem vagyok igénytelen nő"
😆
Saját magad tükrözöd,ennyire van igényed

Mert csak szexre tart
.Elég egyértelmű.

Vannak ilyenek, akiknek a dugás nem megcsalás/nem kapcsolat, mert az csak szex, nem érzelmi alapon. A csók viszont érzelmi alapon megy, elköteleződéssel jár, stb...
Tehát az biztos, hogy csak dugni akar... az még kérdéses, hogy van-e esetleg kapcsolata is, vagy..

"mondta tudja és lássa ápolt vagyok"
Anyám borogass 🙄

Voltam.
Többet az ilyenekkel nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!