Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan pasitok vagy voltatok olyan pasival, aki járt korábban prostinál?
Figyelt kérdés
Hogy álltatok ehhez a helyzethez?2022. jún. 6. 10:41
1/10 anonim válasza:
Szexpartnerek között volt több is, aki próbálta/többször is igénybe vette. De engem komoly kapcsolat esetén se zavarna, ha van ilyen a másik múltjában.
2/10 anonim válasza:
Voltam már ilyen férfival. A jelenlegi párom is volt már prostival
Engem nem zavart sosem 🤷♀️
4/10 anonim válasza:
Szerintem ezt sokan titkolják inkább, ritka aki bevallja.
5/10 anonim válasza:
Minden valamirevaló férfi volt már prostinal.
Csak kevés akinek van esze felismerni 3ezt nem kell nőnek elmondani.
6/10 anonim válasza:
A jelenlegi párom is volt engem nem zavar. Mindenkinek van múltja 🤷🏻♀️
7/10 anonim válasza:
Volt. Egy kicsit féltékeny vagyok arra, hogy egy hivatásos mi mindennel tudhatott többet nálam.
8/10 anonim válasza:
Volt, de az még ilyen kölyökkori dolog volt, semmi komoly. A kíváncsiság hajtotta. Nekem ezzel ilyen formában most nincs bajom, látva, hogy milyen férfi lett belőle. Teljesen helyén van az értékrendje, nem kell attól féltenem, hogy megismétli, így nem zavar a dolog.
10/10 anonim válasza:
Volt és meg is bántam, hogy leálltam vele, mert egy tajparaszt volt. Úgy bánt velem, mintha fizetős szolgáltatást nyújtanék, amihez neki csak fizetni kell és slussz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!