Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, volt már olyan pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan pasitok vagy voltatok olyan pasival, aki járt korábban prostinál?

Figyelt kérdés
Hogy álltatok ehhez a helyzethez?
2022. jún. 6. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Szexpartnerek között volt több is, aki próbálta/többször is igénybe vette. De engem komoly kapcsolat esetén se zavarna, ha van ilyen a másik múltjában.
2022. jún. 6. 10:50
 2/10 anonim ***** válasza:
55%

Voltam már ilyen férfival. A jelenlegi párom is volt már prostival

Engem nem zavart sosem 🤷‍♀️

2022. jún. 6. 10:51
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem volt.
2022. jún. 6. 10:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt sokan titkolják inkább, ritka aki bevallja.
2022. jún. 6. 11:44
 5/10 anonim ***** válasza:
17%

Minden valamirevaló férfi volt már prostinal.

Csak kevés akinek van esze felismerni 3ezt nem kell nőnek elmondani.

2022. jún. 6. 11:51
 6/10 anonim válasza:
22%
A jelenlegi párom is volt engem nem zavar. Mindenkinek van múltja 🤷🏻‍♀️
2022. jún. 6. 14:44
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Volt. Egy kicsit féltékeny vagyok arra, hogy egy hivatásos mi mindennel tudhatott többet nálam.
2022. jún. 6. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Volt, de az még ilyen kölyökkori dolog volt, semmi komoly. A kíváncsiság hajtotta. Nekem ezzel ilyen formában most nincs bajom, látva, hogy milyen férfi lett belőle. Teljesen helyén van az értékrendje, nem kell attól féltenem, hogy megismétli, így nem zavar a dolog.
2022. okt. 24. 10:26
 9/10 anonim ***** válasza:
32%
Nem volt és nem is lesz ilyen.
2022. okt. 24. 13:54
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
Volt és meg is bántam, hogy leálltam vele, mert egy tajparaszt volt. Úgy bánt velem, mintha fizetős szolgáltatást nyújtanék, amihez neki csak fizetni kell és slussz.
2022. okt. 25. 01:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!