Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig az kell akinek nem kellesz?
Van egy ismerősöm, akit kidobott a pasija. Lassan már egy éve. A csajszi meg mindig ezen kattog...stb.
Ilyenkor ez normális? Vagyis amelyik pasi szakít a barátnőjével O lesz az akinek XY nem kellett? Vagy hogyan viszonyultok az ilyen ex pasikhoz, aki kidobott titeket?
Nekem mindegy egy barátunk nyekereg állandóan.
A sráccal egy év alatt 2x nyaraltak...stb nem ivott, nem drogozott, kva jó munkahelye volt, viszonylag helyes srác (már amennyire pasikent látom), azthiszem 30koruli volt a srác és még képezte magát munka mellett, azt is mondja a csaj hogy olyan kémia volt ami mással még soha...stb
De akkor kérdezem én (naivan) egy ilyen pasit mennyi idő ameddig talál magának? Én kapcsolatban élek a menyasszonyommal lassan 6éve, nem tudom most mi a helyzet a huspiacon.

14: Érthető, ha nem illettek ebben össze, én is kiléptem volna a lány helyében inkább.
De neked mi a szereped itt?:)
Barátja vagy a lánynak, nem esik jól hallgatni, akkor mondd neki, hogy nem akarod hallgatni és ritkábban beszéljetek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!