Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig az kell akinek nem kellesz?
Van egy ismerősöm, akit kidobott a pasija. Lassan már egy éve. A csajszi meg mindig ezen kattog...stb.
Ilyenkor ez normális? Vagyis amelyik pasi szakít a barátnőjével O lesz az akinek XY nem kellett? Vagy hogyan viszonyultok az ilyen ex pasikhoz, aki kidobott titeket?

Minimum vagy vele egy szintu kell vagy jobb az exnél.
Mivel ilyen nehezen találhato addig marad az ex visszasírása mert ugy tűnik nem tudja senki überellni.
Példa.
Exem engem mindig agyonölelgetett puszilgatott szerelmesen aludtunk el. Minden nao hivott vagy husszor extrém jo kocsija van es gyűlöli ha csak az miatt szeretnék, tenyerén hordozott.
Ex utani társkeresés:
Csak szexre méltatnának, egy kávét is sajnálnak randin, padon csöveztetnek, a kocsijukkal vetóteni akarnak mint vmi nagy kanok, vagy nincs is kocsijuk.
Aztan nagynehezen találsz egy intelligenset, akinek komolyak a szándékai, stb, erre lesz.r téged nem jelentesz neki semmit, az exed meg a csillagokat is lehozta érted.

3
hát ez alap, én is így jártam. Lejjebb meg nem adom.
1
Akkor ha a csaj exe egy
Intelligens, érett gondolkodású, egzisztenciálisan rendben lévő, nem csak szexet kereső, odaadó, szerelmes srác volt aki megadott neki mindent de a csaj csinált pár hülyeséget ami miatt kidobta akkor ameddig nem talál egy kb ugyanilyen addig ezt fogjuk hallgatni?

Lehetsz úgy is szerelmes, ha valakivel nem vagy egy pár.
Semmi baj nincs ezzel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!