Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tökéletes a kapcsolatunk, de nem vagyok szerelmes?
24(L) vagyok, szeretnék már egy komoly kapcsolatot, megtalálni a páromat.
Több rövidebb/hosszabb kapcsolatom volt eddig, azonban csak kétszer voltam szerelmes, kétszer viszont nagyon. Mindkettõ borzalmasan végzõdött, mivel a szerelmen kívül hosszútávon nem mūködtünk. A többi kapcsolatommál/ randimnál nem voltam szerelmes, de csupa olyan ember volt, akikkel tudtam volna harmónikusan ellenni, viszont mivel nem voltam szerelmes, eldobtam ezeket, úgy gondoltam, hogy szerelembōl szeretnék kapcsolatot.
Most itt vagyok egy kapcsolatban egy férfival, akit nagyon-nagyon szeretek, jó vele idõt tölteni, jo a szex, de nem vagyok szerelmes.
Elbizonytalanodtam, hogy most melyik a jobb, ha hosszútávra, végleges partnert keresek már így 24 éves fejjel.
Nem tudom, hogy ez e a jobb, hogy nem vagyok szerelmes, de mūködik es harmonikus, vagy, ha bizzak tovabb a szerelemben?
Mindenki mast mond/ masban hisz, nekem meg döntenem kene, maradok e emellett a ferfi mellett, mielõtt megbantanam/ rabolnam az idejet.
11 Ha ezzel egyetértesz miért vagytok együtt?
Én 46 éves vagyok, 18 éve vagyok együtt nagyon harmónikusan azzal, akibe sosem voltam szerelmes.
Az itteni válaszok egy része azt a képet vetíti le, hogy a nagy szerelemnek pofára esés, a stabilitás választásának pedig szuper vége lesz.
Én egy nagyon gondoskodó, elvhű, hűséges, segítőkész emberbe lettem szerelmes, hozzá is mentem. Az első hónapokban funkcionálni is alig tudtam, annyira el voltam varázsolva miatta, most pedig nagyon mélyen szeretem. Én örülök, hogy a mi sztorinknak ez is része, én lépnék a helyedben.
Kerdezo, neked mi a szerelem, először ezt kene letisztazni.
Az a gyomorbirizgálós pillangós valami? Mert ezt csak amellett fogod érezni, akivel nem jó a kapcsolat. Aki mellett nem vagy érzelmileg biztonságban, akivel nem illesz össze. Ezt az érzést a megfelelési kényszer, a másik megtartása miatti stressz és az instabil érzelmi háttér okozza.
Eleinte nekem is ilyen nagy pillangos szerelmeim voltak és a mostani párommal meg nem éreztem hasonlót. Én is aggódtam, aztán ahogy telt az idő rájöttem, hogy a fenti okok miatt éreztem korábban azt, amit. Jelenleg úgy gondolom, hogy sosem volt ennyire tiszta és szeretetteljes kapcsolatom és sosem szerettem így senkit.
24N
Aha. Én is így gondoltam, amikor már négy éve voltam az első párommal.
De ha nem hiszel nekem, nyugodtan olvass utána, hogy mi okozza ezt az érzést, rengeteg angol nyelvű pszichológiai tanulmány van. Attól, hogy úgy érzed, tökéletes a kapcsolat, meg Koránt sem biztos, hogy így van. Szimplán csak nem szállt fel nálad a rózsaszín köd, ami elfedi az összeférhetetlen pontokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!