Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Család beleavatkozhat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Család beleavatkozhat egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

összejöttem egy nálam 10 évvel idősebb nővel. én 28 ő pedig 38.

Mindketten egyedülállóak vagyunk, se saját családunk se semmi. Én itthon élek a szüleimmel, ő a saját házában, gyönyörű körülményekben.

Nagyon szeretjük/szerettük egymást, igazán boldogok voltunk.

Mindenki kitörő örömmel fogadta a kapcsolatunkat, csak kivéve apám, aki nagyon belerondított az egészbe, csúnyán, és egyszerűen nem bírtam két tűz között és (lehet nem helyesen) szakítottam.

nagyon csúnya dolgot követtem el, elhagytam akit szeretek. Én szerettem volna családot, és talán ő is benne lett volna.

Szerintetek helyes ez a viselkedés bármilyen oldalról?

2022. jún. 5. 13:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lelkileg még egy 10éves kisgyerek vagy, aki nyalja apukája talpát. Jobb is, hogy szakítottatok, egy felnőtt nő olyan férfit érdemel, aki ki mer állni mellette és aki felnőttként viselkedik, nem egy szülők által dróton rángatott óvodásként.
2022. jún. 5. 19:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Szeretem, szerelmes vagyok belé.

De ha családot szeretne, akkor tuzon vizen..

Ez miatt vagyok bizonytalan.

2022. jún. 5. 19:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Édesapád biztos sajátos módon, de a te érdekeidet nézte. Nem szép ilyen agresszíven beleavatkozni más életébe, de hát higgyük, hogy az apai szeretet vitte.

Te meg...ha ész érvekkel győzött meg édesapád, és úgy hagytad el a nőt, akkor rendben. De ha azért, mert édesapád úgy akarta, akkor nem normális viselkedés ennyi idősen. Nem egy felnőtt férfire valló gondolkodás. Inkább egy nagy gyerek, aki a szüleitől függ, a befolyásuk alatt van nagyon.

2022. jún. 8. 11:16
 14/15 anonim ***** válasza:

10 év mióta sok ebben a felállásban tök normális.

Én is 28 évesen ismertem meg a férjem, ő is 38 volt, elvált, egy 9 éves gyereke volt.

Osszehazasodtunk, 31 éves voltam amikor megszuletett a fiunk. Senkinek nem volt probléma, jól vagyunk köszönjük

Nem is engedtem volna h beleszóljanak.

2022. jún. 8. 14:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Jaj, így elnézni, bocs, te vagy a fiú 🤦‍♀️🤦‍♀️
2022. jún. 8. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!