Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Család beleavatkozhat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Család beleavatkozhat egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

összejöttem egy nálam 10 évvel idősebb nővel. én 28 ő pedig 38.

Mindketten egyedülállóak vagyunk, se saját családunk se semmi. Én itthon élek a szüleimmel, ő a saját házában, gyönyörű körülményekben.

Nagyon szeretjük/szerettük egymást, igazán boldogok voltunk.

Mindenki kitörő örömmel fogadta a kapcsolatunkat, csak kivéve apám, aki nagyon belerondított az egészbe, csúnyán, és egyszerűen nem bírtam két tűz között és (lehet nem helyesen) szakítottam.

nagyon csúnya dolgot követtem el, elhagytam akit szeretek. Én szerettem volna családot, és talán ő is benne lett volna.

Szerintetek helyes ez a viselkedés bármilyen oldalról?

2022. jún. 5. 13:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Az semmiképpen sem helyes, hogy 28 évesen az apád irányítsa az életed. Eléggé drága árat fizettél érte, de talán ebből majd megtanulod, hogy bármilyen nehéz, el kell szakadni a szülőktől és magad életét élni, elvégre felnőtt ember vagy!
2022. jún. 5. 13:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
28 évesen apád miatt szakítottál azzal akibe elvileg nagyon nagyon szerelmes vagy. Téged sem az eszedért szeretnék...
2022. jún. 5. 13:55
 3/15 anonim ***** válasza:
27%

Helyes vagy helytelen, teljesen szubjektív.

Mindenesetre logikus apád reakciója. Hosszútávú érdekeidet tekintette szem előtt, amivel nagy valószínűséggel tett neked egy szívességet, cserébe erősen átlépett egy határt.

38 évesen (illetve később, mire odajuttok) pedig már lecsúszott család tervezésről a nő.

2022. jún. 5. 13:56
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Illetve igen, ahogy felettem is írták, te pedig egy nevetséges papucs vagy. #3 voltam.
2022. jún. 5. 13:57
 5/15 A kérdező kommentje:

Tényleg nagyon jó szüleim vannak, mindenünk megvan ami csak kell.

És igen, a legnagyobb felháborodása a család miatt van, ami egyrészről igaz, és engem is elbizonytalanít.

Mert mi van ha már lecsúsztunk addigra?

2022. jún. 5. 14:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az írásodból és a döntésedből az derül ki, hogy eleve nem vagy felnőtt párkapcsolatra alkalmas. Lehet, hogy apádnak van igaza..
2022. jún. 5. 14:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"Tényleg nagyon jó szüleim vannak, mindenünk megvan ami csak kell."

Valami azt súgja, hogy túl jó dolgod van otthon és nem csak apád ráhatása volt a szakítás; túl kényelmes lenne otthagyni a mamahotelt?

2022. jún. 5. 14:07
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem lenne.. ugyanis ugyanúgy dolgozom itthon is, a munkahelyemen is bárhol. Az ami van az igenis az én munkám része is.

Itt nem erre céloztam.

2022. jún. 5. 14:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem jönnek össze veled ha meghallanám ezt a sztorit. Nem vagy elég érett egy kapcsolathoz.
2022. jún. 5. 14:49
 10/15 anonim ***** válasza:
30%
A fiatalok megrontását en sem helyeslem. Legyen már nőd es ne egy nyanya. (Mindjart 40 ..)Azokkal ráérsz.
2022. jún. 5. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!